0

Obraz

Dobra nega obraza ni le dobra in draga krema, temveč so pomembni tudi ostali koraki pri negi kože.

Marsikdo pozablja kako pomembno je čiščenje obraza, saj če ne uporabljamo kakovostnega čistilnega izdelka, potem tudi krema, ki jo nanesete kasneje, ne bo dobro delovala. Velikokrat izpustimo piling ali toniziranje kože. Včasih se nam zdi, da posebne kreme za predel okoli oči sploh ne potrebujemo... Zakaj sploh uporabljati serum?

Lahko, da boste opazili bistveno izboljšanje kože, ko začnete uporabljati »slojenje«. Gre za to, da v večih korakih nanašamo različne izdelke za nego kože za maksimalni učinek.
Pravilna nega kože se sestoji iz vsaj treh korakov: čiščenja, toniziranja in vlaženja, ki mu lahko dodamo bolj tarčne izdelke za regeneracijo kože kot je na primer piling, krema za predel okoli oči, serum...

Če imamo na voljo več izdelkov za nego kože si ti naj sledijo tako: 1. Čiščenje, 2. Piling, 3. Toniziranje, 4. Serum, 5. Krema za predel okoli oči, 6. Vlažilna krema, 7. Maska za obraz (Če gre za Masko s čebeljim strupom, ki jo uporabimo kot intenzivno anti-aging kremo po vrhu vlažilne kreme, v kolikor pa gre za čistilno masko jo uporabimo že prej, po čiščenju.), 8. Zaščita za obraz pred soncem, 9. Utrditev in osvežitev ličil ("face mist").
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu