0
Ne glede na to, kakšen je vaš tip kože, je vlažilna krema obvezen korak pri vsakodnevni negi.

Vlažilna krema nam lahko pomaga ohranjati kožo navlaženo in svežo. Ko se staramo, oljne žleze, ki skrbijo za zdravo kožo, začnejo izgubljati svojo moč, in ustvarjajo manj olja. Z vsakodnevnim vlaženjem pomagamo žlezam, da jim ni treba delati tako močno in tako ohranjamo kožo zdravo vse življenje.

Če se koža izsuši, se lahko pojavijo številne težave zaradi neravnovesja, ki nastane. Pojavi se lahko rdečica, mozolji ali celo mastna koža zaradi prekomernega izločanja olja. Da bi se temu izognili, potrebujemo vlažilno kremo, ki uravnovesi kožo. Pomembno je, da izberemo kremo, ki najbolj ustreza zahtevam naše kože, kar je včasih težko ugotoviti.

Pri kozmetiki Heaven so vlažilne kreme narejene na vodni osnovi in niso pretirano mastne. Najbolj opazno pri teh kremah je, da po občutku prehajajo globlje v kožo in ne obsedijo na površini kot nekatere običajne, mastne kreme. Z redno uporabo vlažilne kreme lahko zavremo nastajanje gub. Ko uporabite vlažilno kremo, se koža napne, kar daje obrazu čvrstejši videz, gube pa so manj opazne. Če se koža izsuši, postanejo gube bolj očitne in videti smo starejši.

Še posebej koristno je, če je vlažilni kremi dodana katera od revolucionarnih sestavin. ABEETOXIN® in NETTATOXIN® dokazano izboljšujeta videz zrele kože, napneta kožo in delujeta proti znakom staranja. Z daljšo, kumulativno uporabo se stanje kože še dodatno izboljša.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu