0

Krema Prism Overnight Success

159,90 EUR
Vlažilna anti-aging krema z dodano PRISM tehnologijo, ki ob stiku s katerimkoli virom svetlobe spodbudi nastajanje kolagena v koži. Z esencialnimi organskimi olji sandalovine in vrtnice, vitamini B5 in E ter hialuronsko kislino krema odlično deluje tako ponoči kot tudi podnevi in v koži sprošča kisik. Deluje proti staranju, napne kožo in zmanjšuje videz finih linij in gub. Preprečuje nastanek mozoljev in drugih nečistoč na koži ter pomirja rdečico.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Pomirja občutljivo kožo
Deli
Opis izdelka
Priljubljeni vlažilni kremi Overnight Success smo dodali patentirano Prism Light Defiance TechnologyTM, novo sestavino, ki se aktivira s katerim koli virom svetlobe in spodbuja nastajanje kolagena in elastina v koži. Koža je namreč vsak dan izpostavljena številnim škodljivim dejavnikom: ultra-vijolični (UV), infra-rdeči (IR) in vidni svetlobi (VIS), prostim radikalom, stresu, onesnaženem okolju ter sevanju zaradi mobilnih naprav in računalnikov. Vsi ti dejavniki vplivajo na proces staranja in poškodbe DNA. Pri kozmetiki Heaven smo razvili tehnologijo, ki bo spodbudila kožo, da se bo z lastnim obrambnim mehanizmom obranila pred škodljivimi dejavniki. Revolucionarna PRISM tehnologija spodbuja nastajanje koži lastnih peptidov, še posebej peptida L-Carnosin. Kateri koli spekter svetlobe namreč aktivira peptid, ki kožo varuje pred škodljivimi dejavniki, obenem pa kožo učvrsti in zgladi, saj spodbuja nastajanje kolagena. Krema z esencialnimi organskimi olji sandalovine in vrtnice, vitamini B5 in E ter hialuronsko kislino krema odlično deluje tako ponoči kot tudi podnevi in v koži sprošča kisik. Deluje proti staranju, napne kožo in zmanjšuje videz finih linij in gub. Poveča elastičnost in spodbuja nastajanje kolagena v koži. Preprečuje nastanek mozoljev in drugih nečistoč na koži ter pomirja rdečico. V volumnu: 50 ml.
Komu je namenjen
Primerna za vse tipe kože.
Sestavine
Deionised Water (Aqua), Waglinol 3/9280 (Caprylic/Capric Triglyceride), Surfac GMS NSE40 (Glyceryl Stearate), DSHC (Dimethylsilanol Hyaluronate), Surfac JH200 (Ceteareth 20), Panthenol, Covitol 1100 (Vitamin E)(D-Alpha Tocopheryl Acetate), Sandalwood Essential Oil (Santalum Album), Synthalen K (Carbomer), Organic Rose Damascus.
Uporaba
Nanestite zvečer/zjutraj na očiščeno kožo.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Čistilno mleko New Edition
41,10 EUR
Ogled izdelka
Hidrogel iz cveta pomarančevca
33,10 EUR
Ogled izdelka
Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom
72,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu