0
Serumi vsebujejo koncentrirane sestavine, ki kožo izdatno navlažijo, nahranijo in preprečujejo staranje kože. Ker serumi prodrejo globlje kot vlažilna krema, jih zaradi manjših molekul naša povrhnjica lažje in hitreje vpije. To pomeni, da zagotavljajo vnos sestavin neposredno v kožo.

Medtem, ko čistilna in vlažilna sredstva običajno vsebujejo od pet do deset odstotkov aktivnih sestavin, se lahko serumi pohvalijo z do 70 odstotki, s tem pa zagotovijo ciljno in učinkovito delovanje.

Serum ni nadomestilo za vlažilno kremo, temveč dopolnjuje delovanje ostalih izdelkov za nego obraza.

Pri kozmetiki Heaven so razvili več oljnih serumov in serum na vodni osnovi. Včasih je veljalo mnenje, da oljni serumi niso primerni za mastno kožo, a to ne drži. Oljni serumi v bistvu ustavijo pretirano produkcijo olja v koži, vzpostavijo ravnovesje v koži, jo vlažijo in hranijo. Serum izberite glede na težavo, ki jo želite na koži rešiti - lahko je to staranje, suhost, popokane kapilare ali občutljiva koža.

Zaradi visoke koncentracije hranilnih snovi v serumu, boste potrebovali le majhno količino in ugotovili boste, da bo le nekaj kapljic veliko spremenilo.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu