0

O nas

Deborah Mitchell je kozmetična terapevtka z več kot 25-letnimi izkušnjami, ki je s spoznavanjem zelišč in naravnih pripravkov razvila popolnoma edinstven pristop k negi kože, ki strmi k popolnosti.

Svoj posel je pričela z odprtjem kozmetičnega salona v središču Anglije, danes pa so njeni izdelki iskani po celem svetu. Kot zelo karizmatična osebnost je Deborah znana po svojih navdihujočih javnih nastopih in rada deli svoje osebne izkušnje pri ustvarjanju več milijonov funtov vredne globalne lepotne znamke za svojo kuhinjsko mizo. Na svoji poslovni poti je morala premagati številne izzive, kot najstnica je trpela zaradi hudih aken in disleksije, a ji je uspelo vse te negativne izkušnje spremeniti v pozitivne in ustvariti uspešno podjetje.Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih, naravnih izdelkov za nego kože. Organske sestavine v izdelkih izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji. Vsi izdelki so zasnovani brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije, ne vsebujejo nanotehnologije in niso testirani na živalih.

Eden najbolj poznanih izdelkov je maska s čebeljim strupom, ki vsebuje patentiran ABEETOXIN® in danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu. Pri tem je pomembno poudariti, da pridobivanje čebeljega strupa ne poškoduje čebel.

Deborah je nedavno razvila tudi posebno linijo izdelkov za vegane, ki vključujejo strup koprive (NETTATOXIN®), med najnovejše izdelke pa spadajo tudi inovativna prehranska dopolnila - kolagenske kapljice in kapljice Alpine.


V Slovenijo smo kozmetiko Heaven pripeljali leta 2014 in kmalu dosegli prepoznavnost. Sodelujemo z najboljšimi kozmetičnimi saloni in spaji. Poleg kozmetike salonom nudimo tudi šolanje, saj so licenčne nege obraza in telesa zelo drugačne od neg, ki jih lahko sicer doživite po salonih v Sloveniji. Deborah je razvila namreč posebne masažne tehnike, ki delujejo v popolnem sožitju z njenimi organskimi izdelki in zagotavljajo holistično doživetje - sprostitev telesa in duha.

Ella Jane (Deborahina hči), Blaž Ručigaj (zastopnik za Slovenijo) in Deborah Mitchell

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu