0
Najbolj potentna anti-aging sestavina mask s čebeljim strupom je čebelji strup (ABEETOXIN®). Ta vsebuje različne snovi, med katerimi je glavna sestavina melitin. Melitin ima protivnetne, protibakterijske in regenerativne lastnosti, ki koristijo koži.

Čebelji strup tako lahko pomaga zmanjšati vnetje na koži. To lahko koristi pri zmanjševanju rdečice, otekline in draženja, povezanega z aknami ali drugimi kožnimi težavami. Čebelji strup lahko spodbudi cirkulacijo krvi v koži. To lahko prispeva k boljši dobavi hranil in kisika v kožo ter pospeši proces obnavljanja celic.

Melitin v čebeljem strupu naj spodbuja proizvodnjo kolagena v koži. Kolagen je ključen za ohranjanje elastičnosti in čvrstosti kože, kar lahko prispeva k zmanjševanju gub in znakov staranja. Čebelji strup lahko pomaga izboljšati videz kože in zmanjšati videz drobnih linij.

Pred prvo uporabo maske s čebeljim strupom je potrebno narediti preizkus na manjši površini kože, da izljučimo morebitno preobčutljivost na čebelji strup. Potrebno je poudariti, da čebele v postopku ekstrakcije čebeljega strupa niso poškodovane.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu