0
Ko gre za osnovno nego kože je prioriteta čiščenje, vlažilna krema in zaščita pred soncem. Toda maska za obraz je lahko dobro dopolnilo k osnovni rutini nege kože.

Obrazne maske delujejo tako, da sestavine dostavijo globlje v kožo, napolnijo vaše pore in omogočijo koži, da vpije več izdelka. Obrazne maske imajo lahko takojšen učinek, ki ga včasih potrebujemo pred pomembnim dogodkom.

Ali bi morali vsi uporabljati masko za obraz? Vsekakor, če temu lahko namenite enkrat na teden nekaj časa. Tako ženske kot moški imajo lahko veliko koristi od uporabe maske za obraz. Niso le za lepoto: so popolna nega, ki pomaga tudi pri težavah s kožo. Druga prednost uporabe maske je občutek razvajanja, kot bi bili v spa-ju iz udobja našega doma. Koža je po uporabi maske bolj sijoča. Odvisno od formulacije, a veliko mask spodbudi krvni obtok in izboljša tonus kože. Ko masko sperete je koža na dotik mehkejša in bolj gladka, opazili pa boste tudi sijoč in bolj osvežen videz.

Maska lahko prispeva k boljšemu delovanju drugih izdekov za nego kože, ki so del vaše vsakdanje rutine. Po maski se hidrogeli, kreme in serumi bolje vpijejo in to vam bo zagotovilo doseči rezultate veliko hitreje.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu