0

Izobraževanja

Deborah Mitchell je razvila posebne nege obraza in telesa, ki so usmerjene v reševanje dolečenih težav na koži.

Poleg uporabe organskih izdelkov Heaven so del neg posebne masažne tehnike, ki sledijo anatomiji obraza, vratu in ramen in zagotavljajo izjemne rezultate. Pri kozmetiki Heaven na vsako stranko gledamo celostno, zato vsaka naša nega ni le nega oziroma masaža obraza, ampak nudi obenem holistično izkušnjo.

Kako postati Heaven salon?

Kozmetičnim salonom, ki želijo ponuditi Heaven nege svojim strankam, nudimo treninge za licenčne nege. Trening poteka v vašem kozmetičnem salonu in ga izvaja naša trenerka, izšolana v učnem centru v Veliki Britaniji. Trening pričnemo z spoznavanjem izdelkov Heaven in njihove primernosti glede na tip kože. V drugem delu treninga spoznavamo masažne tehnike in vadimo na modelih. Po opravljenem treningu prejmete certifikat in lahko pričnete z izvajanjem nege v vašem salonu. Salonom, s katerimi sodelujemo nudimo tudi nadalnje izobraževanje o novih izdelkih in negah. Skrbimo tudi za promocijo Heaven salonov, ki ga omenjamo na socialnih omrežjih in na naši spletni strani.

Delavnice o negi obraza za skupine

Za skupine in podjetja smo razvili tudi koncept interaktivnih delavnic HEAVEN SPA...doma. Na delavnicah udeležence poučimo o pravilni negi kože, o uporabi kozmetičnih izdelkov ter jih naučimo eno od sproščujočih “spa samo-masaž”, ki jo lahko izvajajo doma. 

Individualni posvet o negi kože preko ZOOM klica

V kolikor ste v dvomih kaj bi najbolje ustrezalo vaši koži vam nudimo brezplačen posvet preko ZOOM klica. Na klicu se pogovorimo o vaših težavah, tarčnih področjih, ki si jih želite izboljšati in svetujemo kako si negovati kožo doma, s katerimi izdelki in kako si sledijo.
Bi želeli licenčne nege Heaven ponuditi v vašem kozmetičnem salonu?
Kontaktirajte nas in za vas bomo izvedli celovit trening o izdelkih in izvajanju neg obraza in telesa Heaven.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu