0
Pri izbiri čistilnega izdelka je pomembno, da je učinkovit, ustreza vašemu tipu kože, obenem pa je nežen in ne ruši zaščitne kožne bariere.

Mnoga mila so močno alkalna in lahko poškodujejo naravno zaščitno plast kože, s tem pa koža postane suha.

Najboljši je tisti čistilni izdelek, ki vsebuje dobre, organske sestavine, obenem pa vlaži kožo ali celo deluje proti staranju.

Kako uporabljati čistilne izdelke? Pri umivanju želite biti nežni, zato ne uporabljajte vroče vode, uporabite raje mlačno vodo. Čistilno mleko ali čistilno milo/peno nanesite na obraz in vrat ter ga s krožnimi gibi vmasirajte, da odstranite umazanijo. Za dodatno delovanje pustite, da čistilni izdelek deluje pet minut in ga nato izperite. Kožo nežno osušite z mehko brisačo in je ne drgnite. Če ste nagnjeni h kožnim nepravilnostim (mozoljem, aknam) je bolje kožo nežno osušiti z robčki, saj so ti bolj čisti, kot katera koli brisača.

Zatem cel postopek ponovite. S prvim čiščenjem namreč odstranimo le površinske nečistoče in make-up, zato je pomembno, da čiščenje ponovimo. Z drugim čiščenjem odstranjujemo nečistoče globlje iz kožnih por, obenem pa šele pri tej ponovitvi čiščenja omogočamo čistilnemu izdelku, da kožo vlaži ali deluje proti staranju.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu