0

Maska s čebeljim strupom Gold Bee Venom

586,60 EUR
Maska je najbolj prestižen in najbolj potenten izdelek proti staranju kozmetike Heaven. Gre za revolucionarno organsko kremo, ki deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije. ABEETOXIN® danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu, zaradi njegovega spodbujanja obnavljanja kože pa je krema primerna tudi za nečisto, občutljivo, suho in zrelo kožo. Maska Gold Bee Venom vsebuje zelo redek čebelji strup, letno jih izdelajo le 500.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Maska je najbolj prestižen in najbolj potenten izdelek proti staranju kozmetike Heaven. Gre za revolucionarno organsko kremo, ki deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije. ABEETOXIN® danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu, zaradi njegovega spodbujanja obnavljanja kože pa je krema primerna tudi za nečisto, občutljivo, suho in zrelo kožo. Maska Gold Bee Venom vsebuje zelo redek čebelji strup, letno jih izdelajo le 500. Z uporabo maske lahko na obrazu na neinvaziven način dosežete popolnoma naraven in pomlajen videz. V volumnu: 60 ml.
Komu je namenjen
Primerna za vse tipe kože.
Sestavine
Deionised Water (Aqua), Welchol 158 (Decyl Oleate), Marshmallow DC Herb Ext (Althea officinalis), Honey Extract, Glyceryl Stearate, Cetiol SB45 Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Silica, Philcohol 1618 (Cetearyl Alcohol), Arutea Ekisu, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lavender Essential Oil (Lavandula angustifolia), Beta-Carotene, Rose Essential Oil (Rosa Damascena).
Uporaba
Nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer. Uporabite jo samostojno kot kremo ali po vrhu vlažilnih krem ali serumov. Lahko jo uporabimo kot masko v debelejši plasti, pustimo delovati 10 minut in zatem speremo oz. pustimo čez noč.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Čistilno mleko New Edition
41,10 EUR
Ogled izdelka
Hidrogel iz cveta pomarančevca
33,10 EUR
Ogled izdelka
Krema Love your skin
72,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu