0

Vprašanja in odgovori

Ali čebele poginejo zaradi odvzema čebeljega strupa, ki so v izdelkih?
Odvzemanje čebeljega strupa ne poškoduje čebel, in le-te zaradi tega živijo celo dlje kot običajno.
Ali lahko vaše izdelke uporabljam med nosečnostjo?
Večino izdelkov je mogoče uporabljati med nosečnostjo, vendar pa so nekateri kontraindicirani. To so vsi izdelki za nego proti celulitu in dišava za telo Heaven. Prosimo preverite pod opisom posameznega izdelka ali ga lahko uporabite med nosečnostjo.
Je kozmetika Heaven primerna za vegane?
Nekateri naši izdelki vsebujejo čebelji strup in med. Osebe, ki ne uživajo izdelkov, ki izvirajo od živali se bodo lahko odločili, da teh izdelkov ne uporabljajo. Nedavno smo razvili vegansko linijo izdelkov, ki vsebuje namesto čebeljega strupa strup koprive. Veganske izdelke najdete v posebni kategoriji v naši spletni trgovini.
Naj izdelke testiram na manjši površini kože pred prvo uporabo?
Pred prvo uporabo priporočamo, da izdelke testirate na manjši površini kože (npr. za ušesom ali na zapestju).
Imam alergijo na čebelji strup, ali lahko vseeno uporabljam izdelke?
Vsebnost čebeljega strupa v izdelkih je majhna (<2%), vendar lahko pri osebah z alergijo na čebelji pik to vseeno izzove reakcijo. Pred prvo uporabo priporočamo, da izdelke testirate na manjši površini kože (npr. za ušesom ali na zapestju). Med izdelki Heaven so številni, ki čebeljega strupa ne vsebujejo in so za občutljive osebe bolj priporočljivi. Takšni so na primer veganski izdelki, kjer je čebelji strup nadomeščen s strupom koprive, ki ima primerljive anti-aging lastnosti.
Če naročilo oddam danes, kdaj lahko pričakujem paket?
Pri obdelavi naročil in pošiljanju paketov se trudimo, da le-tega odpošljemo najkasneje naslednji delovni dan po prejetem plačilu. V nekaterih primerih, ko smo zadržani z delom na terenu, je včasih potrebno na paket počakati malce dlje.

Če paketa ne prejmete v roku 7 delovnih dni po opravljenem plačilu nas prosimo kontaktirajte na info@heavenskincare.si.
Kakšne so možnosti plačila?
Naročilo je mogoče plačati po povzetju, po predračunu na naš poslovni račun številka SI56 6100 0000 6504 003 (obvezen sklic je številka naročila), s kreditno/debetno kartico ali preko sistema PayPal.
Je mogoče dobiti račun na podjetje?
To je mogoče, v košarici le ne pozabite označiti opcijo “Račun na podjetje” ter izpolniti oba polja s pravilnimi podatki podjetja, na katerega želite izstavljen račun (naziv podjetja in davčna številka).
Moj paket še vedno ni prispel. Kaj lahko storim?
V kolikor vaš paket še vedno ni prispel nas v času delovnih ur (vsak delovni dan od 9:00 – 16:00 ure) kontaktirajte na telefonsko številko 041 393 889 ali nam pišite na info@heavenskincare.si in pomagali vam bomo rešiti težavo!
Je mogoče kupiti izdelke v fizični trgovini ali kozmetičnem salonu?
Izdelke lahko kupite tudi v pooblaščenih salonih/spa-jih ter prodajnih mestih. Seznam najdete pod zavihkom Heaven saloni.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu