0

Piling Bee Peel

86,90 EUR
Intenzivni piling, ki hkrati globoko vlaži in napne kožo ter odstranjuje nečistoče globoko iz kožnih por. Ta "facelift v lončku" spodbuja nastajanje kolagena, poveča elastičnost in čvrstost kože. Z vsebnostjo organske kokosove osnove in glikolne kisline sladkornega trsa zgladi površino kože, zmanjša opaznost linij, brazgotin, temnih madežev, razširjenih por in odpravlja mozolje.

Anti-aging učinek
Poenoti kožni ten
Proti kožnim nečistočam
Deli
Opis izdelka
To edinstveno, svežo formulo imenujemo tudi "facelift v lončku" saj spodbuja nastajanje kolagena, s čimer povečamo elastičnost in čvrstost kože. Je izdelek, ki ga lahko uvrstimo med organsko kozmetiko in medicinsko pomlajevanje kože. Z vsebnostjo organske kokosove osnove in glikolne kisline sladkornega trsa ta izdelek zgladi površino kože, zmanjša opaznost linij, brazgotin, temnih madežev, razširjenih por in odpravlja mozolje. Gre za intenzivni piling, ki hkrati globoko vlaži in napne kožo ter odstranjuje nečistoče globoko iz kožnih por.
Komu je namenjen
Primerno za vse tipe kože, pri občutljivi koži pustimo na koži le minuto.
Sestavine
Aqua, Glycolic Acid, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Acid, Stearic Acid, Cyclomethicone Glycerine, Synthalan CR, Phenoxyethanol, Microcare IM, Abeetoxin, Honey, Raw Cane Sugar, Caprylic/Capric Triglycerides (Organic Coconut Oil), Honey Extract, Apple Extract.
Uporaba
Nanesite na očiščeno kožo in prvič ne pustite dlje kot 1 minuto, sperite z vodo. Sčasoma, ko boste piling uporabljali dlje časa lahko podaljšujete čas uporabe, a ne dlje kot 2 minuiti na obrazu. Uporabimo ga lahko trikrat zapored-npr. trikrat po enkrat tedensko, zatem sledi daljši premor pred naslednjo uporabo (3 tedne). Lahko ga uporabimo tudi kot redni piling enkrat mesečno.
Pomembno: kože po pilingu ne izpostavljajte soncu in jo zaščitite s kremo s SPF 50, na dan pilinga se izogibajte aktivni telesni vadbi, savni in parfumu. Idealno je uporabiti piling zvečer, da se koža čez noč pomiri. Poleti se načeloma izogibamo uporabi Bee Peela oziroma ga uporabimo previdno z visoko SPF zaščito. Po pilngu kožo navlažimo s hidrogelom s kamilico in kremo (npr. krema Age defiance). 
Na mestih z debelejšo kožo (komolci, pete) lahko pustimo piling delovati tudi 20 min+, zatem speremo.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Hidrogel s kamilico za občutljivo kožo
33,10 EUR
Ogled izdelka
Krema Prism Age defiance
54,90 EUR
Ogled izdelka
Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom
72,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu