0

Krema Nettle Venom

94,90 EUR
Krema s strupom koprive - NETTATOXIN®-om je eden najbolj učinkovitih veganskih izdelkov za nego kože v boju proti staranju. Strup koprive dodan kremi spodbudi koži lastne popravljalne mehanizme in s tem pomaga pri odpravljanju težav z mozolji in rdečico, koža pa je bolj čvrsta in sijoča. Z redno uporabo lahko izboljšamo stanje kože, linije in gube postanejo manj opazne.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Deborah Mitchell je več let raziskovala sestavine, ki bi imele podobne anti-aging lastnosti kot njen ABEETOXIN® (čebelji strup) in bi bile primerne za vegane, torej ne bi vsebovale sestavin, ki izvirajo iz živali. Tradicionalni veganski kozmetični izdelki so redko učinkoviti tudi proti staranju, vendar pa je NETTATOXIN® (strup koprive) zelo učinkovit, saj obnavlja in učvrsti kožo. Manuka med, ki je dodan maski s čebeljim strupom, smo v veganskih izdelkih zamenjali z javorjevim sirupom, čebelji strup pa s strupom koprive ter tako dobili zelo učinkovito kombinacijo sestavin, ki delujejo proti staranju. NETTATOXIN® je patentirana učinkovina, ki jo pridobivamo iz navadne angleške koprive. Izdelki z NETTATOXIN®-om delujejo podobno kot, če bi se spekli s koprivo, le da so v izdelkih v zelo majhnih količinah. Tako ob nanosu izdelkov z NETTATOXIN®-om ne pride do bolečine in rdečice, vendar se v koži vseeno spodbudijo lastni mehanizmi z namenom obnavljanja in učvrstitve kože. Z redno uporabo kreme lahko izboljšamo stanje kože, linije in gube postanejo manj opazne. V volumnu: 50 ml.
Komu je namenjen
Za katerikoli tip kože.
Sestavine
Lasemal 92 N40 (GlycerylMonostearate), Philcohol 1618 (Cetearyl Alcohol), SurfacJH200 (Ceteareth20), Cetiol SB45 (Shea Butter-Butyrospermum Parkii), Welchol 158 (Decyl Oleate), Dimethicone, Deironised Water (Aqua), Marshmellow DC Herb Ext. (Althea Officinalis), Lavender Essential Oil (Lavandula Angustifolia), Rose Essential Oil, Betatene 20%, Glycerin, Tea Tree water (Maleleuca Alternifolia), Nettle (Urtica Dioica), Maple Syrup (Acer Saccharum Extract).
Uporaba
Uporabimo kot kremo zjutraj/zvečer.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Hydro čistilno mleko
33,10 EUR
Ogled izdelka
Krema Nettle Venom Eyes
79,90 EUR
Ogled izdelka
Serum Nettle Venom
86,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu