0

Serum Nettle Venom

86,90 EUR
Serum, ki poleg strupa koprive vsebuje še druge koristne sestavine, ki se skrivajo v listih in steblu koprive: vitamine A, C in K, kalcij, magnezij, železo, fosfor in natrij. Vse te sestavine so zelo koristne za kožo. Učinek opazite zelo hitro, koža postane mehkejša, izboljša se ten kože, koža je bolj sijoča. Z redno uporabo lahko izboljšamo stanje kože, linije in gube postanejo manj opazne. Serum ni narejen na oljni osnovi, zato ne deluje mastno.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
V raziskovanju novih učinkovin, ki delujejo proti staranju, je Deborah Mitchell odkrila NETTATOXIN®, skrbno pridobljen iz navadne angleške koprive. Ta novo patentirana učinkovina je bila dolgo varovana skrivnost, sedaj pa je kot dodatek serumu na voljo tudi pri nas. Gre za enega najbolj učinkovitih izdelkov v boju proti staranju, ki je primerna tudi za vegane. Kako deluje? Strup koprive na koži povzroči podobno reakcijo kot ob piku čebele – koža ob stiku prične popravljati poškodbo. Strup koprive na koži povzroči zbadanje, kar se zgodi še preden naš lasten serotonin prične s popravilom poškodbe. Tako strup koprive dodan serumu spodbudi koži lastne popravljalne mehanizme in s tem pomaga pri odpravljanju težav z mozolji in rdečico, koža pa je bolj čvrsta in sijoča. Serumu smo dodali še druge koristne sestavine, ki se skrivajo v steblu in listih koprive: vitamine A, C in K, kalcij, magnezij, železo, fosfor in natrij. Vse te sestavine so zelo koristne za kožo. Serum ni narejen na oljni osnovi, zato ne deluje mastno. Učinek opazite zelo hitro, koža postane mehkejša, izboljša se ten kože, koža je bolj sijoča. Nanesemo ga neposredno na kožo ali kapljico dodamo kremi. Z redno uporabo lahko izboljšamo stanje kože, linije in gube postanejo manj opazne. Skrivnost se torej skriva v spodbujanju koži lastnih mehanizmov z namenom obnavljanja in učvrstitve kože. V volumnu: 30 ml.
Komu je namenjen
Za katerikoli tip kože.
Sestavine
Grapeseed Oil, Urtica Dioica (Nettle Extract), Olea Europeana (Extra Virgin Olive Fruit Oil), Tocopherol (Vitamin E), Angustifolia, Organic Rose Essential Oil (Rosa Damascena), Betatene 20%, Glycerin, Tea Tree Water (Maleleuca Alternifolia), Nettle (Urtica Dioica), Acer Saccharum (Organic Sugar), Maple Extract.
Uporaba
Dodajte kapljico seruma v kremo ali neposredno na očiščeno kožo.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Krema Nettle Venom
94,90 EUR
Ogled izdelka
Krema Nettle Venom Eyes
79,90 EUR
Ogled izdelka
Piling Nettle Venom
63,30 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu