0
Posebnost BB krem je v njenih večfunkcionalnih lastnostih, ki združujejo nego kože, vlaženje, prekrivanje nepravilnosti in zaščito pred soncem. BB kreme imajo lahko teksturo, ki dajejo naraven videz. Namesto popolnega prekrivanja kože, kot to storijo tekoči pudri, BB kreme izboljšujejo polt, poudarijo naravno lepoto in dajejo koži sijaj. To je še posebej priljubljeno pri tistih, ki si želijo naraven videz.

BB kreme pogosto vsebujejo vlažilne sestavine, kot je hialuronska kislina, ki pomaga ohranjati hidrirano kožo. Prav tako lahko vsebuje vitamine, antioksidante ali druge učinkovite anti-aging sestavine (npr. čebelji strup), ki pomagajo obnoviti in negovati kožo.

Veliko BB krem vsebuje tudi zaščito pred soncem (SPF), ki ščiti kožo pred škodljivimi UV žarki. To je še posebej koristno, saj lahko sončni žarki povzročijo poškodbe kože, prezgodnje staranje in druge težave. BB kreme so pogosto na voljo v več odtenkih, ki se lahko prilagajajo različnim tonom kože. To nam omogoča, da najdemo odtenek, ki najbolje ustreza naši koži in dosežemo enakomerno polt.
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu