0

Kolagen

86,90 EUR
Doživite dvojno moč - kolagen s hialuronsko kislino! S kolagenskimi kapljicami lahko koži nadomeščamo izgubljen kolagen, dodana hialuronska kislina pa lahko pomaga pri vzdrževanju vlage v koži. Pozitivne učinke na kožo dajejo tudi vitamin C, glukozamin in magnezij, ki smo jih dodali med sestavine. Uporaba je preprosta – kapljice dodajte v pijačo, hrano ali neposredno v usta. S kapljicami lahko tudi obogatite izdelke za nego kože ali jih nanesete neposredno na kožo.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Doživite dvojno moč - kolagen s hialuronsko kislino! Kolagen je v izobilju v mlajši koži; to je tisto, kar koži pomaga ohranjati njeno elastičnost. S starostjo se kolagen v koži zmanjšuje – do 50. leta ga izgubimo kar tretjino, kar vodi do suhe kože, pustega tena in znakov staranja. Kolagenske kapljice Heaven pomagajo povrniti izgubljeni kolagen...in še več. Naše kožne celice naravno proizvajajo hialuronsko kislino za vzdrževanje ustrezne ravni vlage. Z uporabo izdelkov, ki vsebujejo to odlično sestavino, bo vaša polt videti bolj mladostna in sijoča, koža pa bo na otip mehkejša. Raziskave kažejo, da lahko hialuronska kislina, če jo jemljemo dosledno kot prehranski dodatek, zmanjša videz drobnih gubic, popravi poškodbe kože zaradi sončenja in celo ojača nohte. S kolagenskimi kapljicami lahko koži nadomeščamo izgubljen kolagen, dodana hialuronska kislina pa lahko pomaga pri vzdrževanju vlage v koži. Pozitivne učinke na kožo dajejo tudi vitamin C, glukozamin in magnezij, ki smo jih dodali med sestavine. Uporaba je preprosta – kapljice dodajte v pijačo, hrano ali neposredno v usta. S kapljicami lahko tudi obogatite izdelke za nego kože ali jih nanesete neposredno na kožo. V volumnu: 1 x 15 ml ali 4 x 15 ml.
Komu je namenjen
Kapljice so priporočene za uporabo ne glede na tip kože.
Sestavine
Kapljice vsebujejo: hidroliziran morski kolagen, glukozamin sulfat, kalijev sorbat, vitamin C, hialuronska kislina in magnezij.

Vrednost dnevnega odmerka (*PDV/RDA):
Hidroliziran kolagen (morski): 8000 mg (80%)
Glukozamin sulfat: 80 mg (5%)
Kalijev sorbat: 60 mg (-)
Vitamin C 97%: 50 mg (42%)
Hialuronska kislina: 265 mg (27%)
Magnezij: 45 mg (11%)
Alergeni: ribe/raki

*PDV/RDA je priporočen dnevni vnos za odrasle.
(-) dnevni vnos ni določen.
Uporaba
Priporočena dnevna količina: Dodajte nekaj kapljic (do 10/dan) v pijačo ali hrano in zaužijte. V pakiranju so 4 stekleničke po 15 ml, kar zadostuje približno za 4 mesece uporabe ali 1 steklenička po 15 ml za 1 mesec uporabe. Kapljico lahko dodamo tudi v kremo ali neposredno na kožo. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Krema za roke Afternoon tea
36,00 EUR
Ogled izdelka
Pink Set
130,00 EUR
Ogled izdelka
Razpršilo s kolagenom za obraz in telo
94,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu