0

Kolagen serum

43,90 EUR

Serum kot noben drug ... Novi Kolagen serum vsebuje naše ekskluzivne kolagenske kapljice za napenjanje in učvrstitev kože. Serumu smo dodali hialuronsko kislino in esencialno olje nerolija za še boljše vlaženje kože, uravnavanje olja v koži in obvladovanje kožnih izbruhov. Vse za zdravo, sijočo polt!Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka

Medtem ko čistilna in vlažilna sredstva običajno vsebujejo od 5% do 10% aktivnih sestavin, se lahko serumi pohvalijo tudi z 70%. Za razliko od tradicionalnih krem ​​za obraz, ki delujejo bolj na površini kože, imajo serumi manjše molekule, tako da lahko globlje prodrejo v povrhnjico. Ta inovativni oljni serum vsebuje naše ekskluzivne kolagenske kapljice, ki pomagajo napeti in učvrstiti kožo. Serumu smo dodali hialuronsko kislino in esencialno olje nerolija za še boljše vlaženje kože, uravnavanje olja v koži in obvladovanje kožnih izbruhov. Vse za zdravo, sijočo polt! Potrebujete le nekaj kapljic … ne pozabite, ko gre za serume, zdržijo res dolgo. 

Komu je namenjen
Primeren za vse tipe kože, tudi kožo z rdečico, mastno kožo in kožo, ki se spopada z izbruhi (mozolji).
Sestavine
Glycine Soja, Buxux Chinensis, Vitis Vinifera, Citris Noblis (Mandarin Essential Oil), Calendula Officinalis, Vitamin A Palmiate, D’alpha Tocopherol Acetate (Vitamin E), Hydrolysed Collagen (Marine), Glucosamine Sulphate, Potassium Sorbate, Vitamin C 97%, Hyaluronic Acid, Magnesium (1000mg), Neroli (Citus Aurantium), Sweet Orange (citrus Sinensis) Sucrose, Grapeseed Oil.
Uporaba

Nanesite na obraz in vrat takoj po čiščenju. Uporabite ga v kombinaciji z vašo najljubšo vlažilno kremo Heaven za napredno nego kože. Lahko ga tudi kombinirate z drugimi serumi, pri čemer pustite 30 sekund med vsakim, da se sestavine vpijejo, ali pa jih dodate vaši kremi.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Hidrogel iz cveta pomarančevca
33,10 EUR
Ogled izdelka
Kolagen
86,90 EUR
Ogled izdelka
Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom
72,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu