0

DELAVNICE ZA SKUPINE - HEAVEN SPA...DOMA


ZAKAJ KONCEPT DELAVNIC SPA DOMA?

Odlično se je razvajati v kozmetičnem salonu, a kaj ko nismo tam vsak dan.

Vsako jutro in vsak večer se naša nega kože začne in konča...doma. Ob poplavi kozmetičnih izdelkov nam pogosto ni najbolj jasno katere izdelke uporabiti, kako naj si sledijo in kdaj. Da ne omenjam sestavin, ki so v izdelkih in na katere se večinoma prav nič ne spoznamo.

Pravilna nega kože je ključna za ohranjanje zdrave in sijoče polti. Ne gre zgolj za estetski vidik, temveč tudi za skrb za naše zdravje in počutje.

Delavnica o pravilni negi kože bo tako ne le učinkovit vodnik do lepe in negovane kože, temveč tudi ključ do dviga samozavesti ter doseganja notranjega ravnotežja in vitalnosti.

Je tudi način za sprostitev v prijateljski družbi, team building ali del programa za promocijo zdravja v podjetju.

S pravimi izdelki in pravilno nego imamo lahko spa prav vsak dan doma!


KDO VODI DELAVNICE?


Sem Veronika Ručigaj, stara sem 48 let in že več let uporabljam kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell. Lahko bi rekli, da sem kozmetična navdušenka. Po izobrazbi sem doktorica veterinarske medicine z doktoratom znanosti iz Biomedicine, zaključujem pa tudi dodatno izobrazbo za kozmetičnega tehnika.

Znanje o kozmetičnih izdelkih in negi kože sem pridobila s šolanjem v Heaven trening centru (Telford, Velika Britanija), kjer se zadnjih 10 let izpopolnjujem vsako leto. Sem tudi “Certified Skincare Coach” pri ICA (International Coaching Association).

Več kot 20 let sem delala v eni največjih farmacevtskih korporacij na področju dermatologije, kjer sem spoznala številne skrivnosti učinkovite nege kože in pomen pravih učinkovin v kozmetičnih izdelkih, ki dajejo rezultate.

 

Verjamem, da ima vsak lahko lepo kožo, s svojim znanjem pa želim pomagati ženskam in moškim, da bi se znali negovati in ohraniti mladosten videz kože ter tako postali-najboljša verzija sebe.


KAKŠNE DELAVNICE PONUJAM?


Za posameznike, skupine ali teame v podjetjih organiziram
tri različne interaktivne delavnice. Vsaka od delavnic je lahko izvedena zase, lahko pa si tudi sledijo ena za drugo. Na vseh treh delavnicah udeležence poučim o pravilni negi kože, o uporabi kozmetičnih izdelkov ter udeležence naučim eno od sproščujočih “spa samo-masaž”, ki jo lahko izvajajo doma. Idealna skupina za delavnico je 10 udeležencev, saj se tako lahko najbolje posvetim udeležencem in jih spremljam pri izvajanju nege ter masaže.

Delavnice so najbolj zanimive za ženske, vendar jih lahko prilagodim tudi za moške, s posebno linijo izdelkov za moške.

Delavnice lahko tudi razširim in lahko trajajo več ur, k sodelovanju pa povabim svoje partnerje s področja osebnega stylinga, ličenja, svetovanja o prehrani, gibanja, zvočne terapije, ipd.

ZA PODJETJA: PROMOCIJA ZDRAVJA ZAPOSLENIH

Podjetja lahko delavnice uvrstijo pod področje promocije zdravja zaposlenih, ki jih po zakonu o o varnosti in zdravju pri delu mora delodajalec načrtovati na delovnem mestu.

Delavnice promovirajo zdravje, z njimi zaposlene spodbujajmo k zdravemu življenjskemu slogu in spodbujamo osveščanje zaposlenih, kako naj izbirajo zdravju prijazne izdelke in storitve.

TEME DELAVNIC

1. Kako s čebeljim strupom in gua sha masažo spodbudimo naravne procese obnavljanja kože?
2. Kolagen in LED terapija - sta res eliksirja mladosti?
3. Spoznajte antiaging vegansko kozmetiko in zgladite gube s fascialno masažo

Več o podrobnosti delavnic ter načrtovanih terminih izveš tukaj.

TE ZANIMA VEČ?

Če te zanima podrobnejša vsebina delavnic me kontaktiraj na: info@heavenskincare.si ali po telefonu: 041-393-889.

*Delavnica traja 120 minut. Delavnico lahko organiziram na različnih lokacijah, v podjetju, pri tebi doma, v najetem prostoru...bistveno je, da se zbere okoli 10 udeležencev. Poskrbim za vso strokovno gradivo, izdelke in pripomočke, ki jih uporabljamo, ko si naredimo nego obraza in pogostitev.

Nazaj na seznam izobraževanj
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu