0

Krema Nettle Venom Eyes

79,90 EUR
Predstavljajte si kakšna je koža, ko se urežete…in ko se zaceli je tam bolj čvrsta in izgleda nova. Ko nanesete strup koprive - NETTATOXIN® na občutljivi predel okoli oči, se sprožijo mehanizmi obnavljanja. Če uporabljate kremo dnevno lahko s tem odpravite temne madeže in drobne gubice.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
V raziskovanju novih učinkovin, ki delujejo proti staranju, je Deborah Mitchell odkrila NETTATOXIN®, skrbno pridobljen iz navadne angleške koprive. Ta novo patentirana učinkovina je bila dolgo varovana skrivnost, sedaj pa je kot dodatek kremi za predel okoli oči na voljo tudi pri nas. Gre za enega najbolj učinkovitih izdelkov v boju proti staranju, ki je primerna tudi za vegane. Kako deluje? Strup koprive na koži povzroči podobno reakcijo kot ob piku čebele – koža ob stiku prične popravljati poškodbo. Strup koprive na koži povzroči zbadanje, kar se zgodi še preden naš lasten serotonin prične s popravilom poškodbe. Tako strup koprive dodan kremi spodbudi koži lastne popravljalne mehanizme, koža pa je postane bolj čvrsta in sijoča. Z redno uporabo lahko izboljšamo stanje kože, linije in gube postanejo manj opazne. Skrivnost se torej skriva v spodbujanju koži lastnih mehanizmov z namenom obnavljanja in učvrstitve kože. Če uporabljate kremo Nettle Venom Eyes dnevno, lahko s tem odpravite temne madeže in drobne gubice. Uporabimo jo zjutraj/zvečer na predelu okoli oči, lahko nanesemo tudi na veke in ustnice. V volumnu: 20 ml.
Komu je namenjen
Za katerikoli tip kože.
Sestavine
Deionised Water (Aqua), Welchol 158 (Decyl Oleate), Glyceryl Stearate, Philcohol 1618 (Cetearyl Alcohol), Glyceryl Cocoate, Marshmellow DC Herb Ext (Althea officinalis), Surfac JH200 (Ceteareth-20), Cetiol, SB45 Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Silica, Rose Essential Oil (Rosa Centifolia), Lavender Essential Oil (Lavender Angustifolia), Beta - Carotene, Tea Tree Essential Oil (Melaleuca Alternifolia), Liposilt, Peg Jojoba Oil (Buxus Chinensis), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Dimethicone, Magnesium Nitrate, Arutea Ekisu, Magnesium Chloride, Bentoniteolinone, Methylisothiazolinone, Nettle (Urtica Dioica), Acer Saccharum (Organic Sugar Maple) Extract.
Uporaba
Uporabimo na predelu okoli oči zjutraj/zvečer.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:



Krema Nettle Venom
94,90 EUR
Ogled izdelka
Piling Nettle Venom
63,30 EUR
Ogled izdelka
Serum Nettle Venom
86,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu