0

Kapljice Alpine

79,90 EUR
To prehransko dopolnilo je Deborah Mitchell ustvarila navdihnjena z alpskim svetom, kjer najdemo le najčistejši zrak in vodo. Med sestavinami so izvlečki borovih iglic, borovega floema, pravega timijana, jesenske vrese in planike. Ta inovativni izum zajema najboljše lastnosti narave, da pomaga nevtralizirati negativen vpliv, ki ga ima lahko onesnaženo okolje na naše telo, spodbuja zdravo ravnovesje in nam naravno omogoča boljše počutje.

Anti-aging učinek
Deli
Opis izdelka
Res je, da smo to, kar jemo … a kaj, če bi lahko vsak grižljaj hrane ali vsak požirek pijače še izboljšali? Kapljice Alpine povečajo absorbcijo vitaminov in čistost vode ter s tem pripomorejo, da se počutite in izgledate – čudovito!
To prehransko dopolnilo je Deborah Mitchell ustvarila navdihnjena z alpskim svetom, kjer najdemo le najčistejši zrak in vodo. Med sestavinami so izvlečki borovih iglic, borovega floema, pravega timijana, jesenske vrese in planike. Ta inovativni izum zajema najboljše lastnosti narave, da pomaga nevtralizirati negativen vpliv, ki ga ima lahko onesnaženo okolje na naše telo, spodbuja zdravo ravnovesje in nam naravno omogoča boljše počutje. Najprej boste izkusili samo dober okus v ustih, v naslednjih nekaj dneh bo tudi vaš sistem začel čutiti neverjetne prednosti – od sijoče kože in izboljšane pigmentacije do lajšanja bolečin zaradi oteklih sklepov.*
Kapljice Alpine vključujejo tri stekleničke, ki delujejo v dvotedenskem ciklusu. Najprej uporabite aktivator, da pripravite svoje telo, nato pa se boste navadili na ciklično rutino, ki vašemu telesu omogoča vzdrževanje stanja razstrupljanja. V volumnu: 3 x 10 ml.

*Dokazi lastnega prezkušanja (izven kontroliranih kliničnih raziskav) na več kot 100 ljudeh v dveh letih.
Komu je namenjen
Kapljice so priporočene za uporabo ne glede na tip kože.
Sestavine
Aqua (de-ironizirana voda), Pinus Acus (borove iglice), Pinus Phloem (borov floem), Xylitol, Thymus Vulgaris (pravi timijan), Calluna Vulgaris (jesenska vresa), Leontopodium Alpinum (planika). PDV/RDA je priporočen dnevni vnos in ni določen za te sestavine.
Uporaba
1. Pričnite s stekleničko ACTIVATOR: prve 3 dni dodajte eno kapljico/dan v pijačo pred obrokom, kasneje povečajte odmerek na 2 kapljice/dan v pijačo pred obrokom dokler ne porabite stekleničke.
2. Nadaljujte s stekleničko BALANCER: ena kapljica/dan v pijačo pred obrokom dokler ne porabite stekleničke.
3. Zaključite s stekleničko MAINTENANCE: ena kapljica/dan v pijačo pred obrokom dokler ne porabite stekleničke. Ko porabite vse tri stekleničke lahko z novo škatlo kapljic ALPINE nadaljujete po istih korakih. Kapljice ALPINE lahko dodate tudi v kremo ali neposredno na kožo.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Hydro čistilno mleko
33,10 EUR
Ogled izdelka
Komplet izdelkov Bee Sting Facial kit
280,00 EUR
Ogled izdelka
Krema Love your skin
72,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu