0
Pomlad na koži
Izberi izdelke z organskimi sestavinami
Kupi tukaj
Kolagen
Nadomesti kolagen z le nekaj kapljicami na dan
Kupi tukaj
Veganska kozmetika
Skrivnost pomlajevanja iz strupa koprive
Kupi tukaj
Brez umetnih dišav     |     Brez parabenov     |     Ni testirano na živalih     |     Narejeno v Veliki Britaniji     |     Organske sestavine     |     Linija za vegane

O kozmetiki Heaven &
Deborah Mitchell

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih, naravnih izdelkov za nego kože. Organske sestavine v izdelkih izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji. Vsi izdelki so zasnovani brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije, ne vsebujejo nanotehnologije in niso testirani na živalih. Eden najbolj poznanih izdelkov je maska s čebeljim strupom, ki vsebuje patentiran ABEETOXIN®. Deborah je nedavno prejela tudi posebno priznanje s strani kraljice Camille. “Čeprav nisem ena tistih, ki bi delila skrivnosti svojih strank, so o moji povezavi z angleško kraljevo družino veliko poročali,” pojasnjuje Deborah, “in ta zelo posebna čast deluje kot zahvala.
Izvej več

Zakaj verjamemo v organsko in vegansko kozmetiko?

Danes lahko najdemo na policah drogerij učinkovite izdelke za nego kože, vendar se pogosto ne zavedamo, da lahko ti izdelki vsebujejo tudi škodljive kemikalije.

Organska kozmetika je bolj nežna do vaše kože in vam dolgoročno ne bo škodovala. Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell vsebuje naravne, organske sestavine. Ne vsebuje zdravju škodljivih konzervansov (parabenov), SLS, petroleja, silikona in derivatov, dišav ter ni testirana na živalih. Posebna linija veganske kozmetike Heaven prav tako temelji na organskih sestavinah, a ne vsebuje sestavin živalskega izvora.
Izvej več

Veliko lepotnih trikov in nasvetov o pravilni negi kože smo zbrali v e-knjigi.

Prijavite se na naše e-novice in prejmite e-knjigo brezplačno!

Imate vprašanje? Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času! Izberite možnost pogovora:
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu