0

Piling Nettle Venom

63,30 EUR
Ta močan piling proti staranju spada med veganske izdelke in je zasnovan tako, da odstrani odmrle celice in očisti pore, učinkovito deluje na zgornji plast kože, izboljša teksturo, ob čemer je koža videti bolj sijoča in zdrava. S pametno mešanico sestavin fitoterapije - vključno z listi koprive, ameriškim slamnikom in javorjevim sokom - pomaga ublažiti drobne gubice, zmanjšati pigmentacijo in izvleči toksine, ne da bi pri tem poškodovali zunanjo plast kože.

Anti-aging učinek
Poenoti kožni ten
Proti kožnim nečistočam
Deli
Opis izdelka
Ta močan piling proti staranju je ustvarila Deborah, da bi naredila nekaj kar je primerljivo njenemu najbolje prodajanem pilingu Bee Polish, vendar le iz sestavin, ki jih je podarila narava. Piling spada med veganske izdelke, podobno kot krema Nettle venom, serum Nettle venom in krema Dock. Zasnovan je tako, da odstrani odmrle celice in očisti pore, učinkovito deluje na zgornji plast kože, izboljša teksturo in pusti, da je koža videti bolj sijoča in bolj zdrava. Z rednim pilingom pospešite naravni proces zdravljenja; če pa preskočite ta pomemben korak tvegate nečisto kožo, ogrce in suhost kože. S svojo pametno mešanico sestavin fitoterapije - vključno z listi koprive, ameriškim slamnikom in javorjevim sokom - pomaga ublažiti drobne gubice, zmanjšati pigmentacijo in izvleči toksine, ne da bi pri tem poškodovali zunanjo plast kože. Uporabljamo ga lahko skupaj z inovativno kremo Nettle venom ali kremo Dock, ki označujeta novo obdobje v zelo učinkoviti veganski negi kože. V volumnu: 30 ml.
Komu je namenjen
Za katerikoli tip kože.
Sestavine
Deionised Water (Aqua), Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller), Glycolic Acid, Acer Saccharum (Organic Sugar, Maple) Extract, Cosmedia Guar C261, Echinacea Extract, Calendula Ext. D.C (Calendula Officinalis), Nettle (Urtica Dioica).
Uporaba
Nanesite na očiščeno, suho kožo obraza in vratu. Po nanosu boste občutili zbadanje. Izogibajte se nanosu na predel okoli oči. Temeljito sperite in osušite kožo. Uporabite 1x-2x tedensko. Na začetku pustite na koži kratek čas, potem postopoma podaljšujte čas uporabe.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Krema Nettle Venom
94,90 EUR
Ogled izdelka
Krema Nettle Venom Eyes
79,90 EUR
Ogled izdelka
Serum Nettle Venom
86,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu