0

Online tečaj Gua Sha masaže

15,00 EUR
Bi želeli nekaj več narediti zase doma? Naučite se GUA SHA masažo, ki izhaja iz tradicionalne kitajske medicine. S to masažo lahko dosežete naravni lifting obraznih tkiv, zmanjšate zabuhlost in pospešite metabolizem, normalizirate limfni obtok, spodbudite čvrstost in elastičnost kože in še veliko več...
Pomembno! V kolikor ste že naročili TERAHERTZ GUA SHA masažni pripomoček v naši spletni trgovini tečaja ne potrebujete (je že vključen v sam izdelek). Med navodili za uporabo boste našli QR kodo, ki vas bo popeljala do videov za izvajanje masaže. Ta tečaj je za tiste, ki imajo svoj GUA SHA in bi se ga radi naučili uporabljati.

Anti-aging učinek
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
GUA SHA izvira iz tradicionalne kitajske medicine (gua=strganje in sha=rdeči madeži, ki se pojavijo na koži med postopkom). Gre za tehniko, ki je bila uporabljena že tisoče let, prvotno namenjena za zdravljenje različnih bolezni in spodbujanje pretoka energije, imenovane "qi" ali "chi", skozi telo.

KAJ LAHKO DOSEŽEMO Z GUA SHA MASAŽO OBRAZA?

 • Naravni lifting obraznih tkiv.
 • Regeneracija - koža se obnovi, postane bolj žametna in sijoča.
 • Zmanjšanje zabuhlosti in pospešitev metabolizma.
 • Razstrupljanje - koža z manj nečistočami, bledenje pigmentacij.
 • Normalizacija limfnega obtoka - dvojna brada in zabuhlost izginejo.
 • Piling - delovanje žlez lojnic se normalizira, povrhnjica se obnovi - koža postane čistejša in mehkejša.
 • Preoblikovanje - povrne se elastičnost in čvrstost kože.
 • Stimulacija refleksnih točk - glavoboli izginejo, razpoloženje se dvigne, stres se zmanjša.

S tem tečajem boste dobili dostop do spletne strani s 4 videii. V prvem videu vas seznanimo s pomembnostjo dobro delujočega limfnega sistema in načinom kako odpremo 6 limfnih točk. V drugem videu spoznate vaje za razteg mišic vratu in ramenskega obroča, saj tudi te vplivajo na videz obraza. V tretjem videu vas naučimo kako raztegniti mišico platizmo, ki ji rečemo tudi mišica mladosti in vpliva na videz vratu. V četrtem videu vas popeljemo čez GUA SHA masažo obraza.

Tečaj izvaja dr. Veronika Ručigaj. Po izobrazbi je doktorica veterinarske medicine z doktoratom znanosti iz Biomedicine, končuje pa tudi šolanje za kozmetičnega tehnika. Je tudi Certified Skincare Coach pri International Coach Association. Več kot 20 let je delala v farmacevtski industriji, tudi na področju dermatologije, danes pa skupaj z možem deluje v njegovem podjetju, ki se ukvarja s prodajo organske kozmetike. Vsi njeni nasveti temeljijo na lastni izkušnji in znanju, ki ga je pridobila v času študija, predvsem pa s šolanjem v Heaven trening centru (Telford, Velika Britanija), številnih online tečajih ter šolanju na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Celju. 

Ob nakupu tečaja vam dodelimo dostop do vsebine, potrebno je ustvariti registracijo na naši spletni strani, dostop do vsebine pa je časovno neomejen.
Komu je namenjen?
Tečaj masaže GUA SHA je namenjen povprečno zdravi osebi brez posebnih diagnoz; če jih imate, se posvetujte s svojim zdravnikom, preden začnete z vajami. Samo vi ste odgovorni zase in za svoje zdravje.

GUA SHA masaža ni primerna za vas, če:

 • imate odprte rane ali sveže poškodbe na obrazu,
 • imate akutni izbruh ekcema, herpesa, aken ali drugih nalezljivih bolezni kože,
 • ste alergični na masažna olja,
 • ste imeli nedavno kirurški poseg na obrazu in imate sveže zaceljene brazgotine,
 • imate nevrološke motnje kot so epilepsija ali nevromuskularne bolezni,
 • imete hemofilijo ali druge motnje strjevanja krvi,
 • ste noseči, še posebej v prvem trimesečju,
 • imate bolezni srca in ožilja (v tem primeru se posvetujte s svojim zdravnikom).
Vsebina
Z nakupom tečaja dostopate do spletne strani z vsebino in 4 videii.
Uporaba
Priporočamo izvajanje GUA SHA masaže 2-3x na teden, medtem, ko lahko vaje za odpiranje limfnih točk, razteg vratu in platizme izvajate vsak dan.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:SOS oljni serum
31,90 EUR
Ogled izdelka
Kolagen serum
43,90 EUR
Ogled izdelka
Terahertz Gua Sha
35,00 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu