0

Online tečaj fascialne masaže obraza

15,00 EUR
S tem tečajem boste spoznali fascialno masažo obraza. Gre za počasnejšo in "globljo" masažo obraznih tkiv. Z masažo spodbudimo krvni in limfni obtok, kar lahko pomaga odstraniti strupene snovi in odvečno tekočino ter tako izboljša tonus kože. Fascialna masaža lahko sprosti napetost v mišicah obraza, kar lahko zmanjša občutek napetosti in stresa v obraznih mišicah. Redna masaža obraza lahko spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina, kar lahko izboljša tonus kože in zmanjša videz gub. Poskusite in navdušeni boste!

Anti-aging učinek
Poenoti kožni ten
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Za začetek-kaj sploh so fascije v našem telesu?

Fascije so vezivna tkiva v telesu, ki tvorijo tridimenzionalno mrežo, obdajajo mišice, organe, kosti ter druge strukture. Sestavljene so iz kolagena, elastina in drugih beljakovin ter imajo pomembno vlogo pri ohranjanju oblike in strukture različnih telesnih delov. Poleg tega fascije igrajo ključno vlogo pri prenašanju sile med različnimi deli telesa ter omogočajo gibanje brez trenja.

Kaj je fascialna masaža?

 • Je tehnika masaže, ki se osredotoča na delo s fascialnimi tkivi v območju obraza, vratu in glave.
 • Pomaga sprostiti napetost v fascijah, izboljšati cirkulacijo krvi, spodbuditi limfni sistem ter pripomore k bolj zdravemu in sijočemu videzu kože.
 • Izvaja se s posebnimi tehnikami, ki vključujejo nežno pritiskanje, raztezanje in manipulacijo tkiv.
 • Povečanje cirkulacije krvi in spodbujanje limfnega sistema lahko prispeva k boljši prehrani kožnih celic, odplavljanju toksinov ter povečanju sijaja in elastičnosti kože.
 • Izvajamo jo na očiščeni in navlaženi koži vsak dan ali kakor najdemo čas.

Kaj lahko dosežemo z fascialno masažo obraza?

 • Izboljšanje cirkulacije: Masaža obraza lahko izboljša pretok krvi in limfe, kar lahko pomaga odstraniti strupene snovi in odvečno tekočino ter tako izboljša tonus kože.
 • Zmanjšanje napetosti in sprostitev mišic: Fascialna masaža lahko sprosti napetost v mišicah obraza, kar lahko zmanjša občutek napetosti in stresa v obraznih mišicah.
 • Izboljšanje tonusa kože: Redna masaža obraza lahko spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina, kar lahko izboljša tonus kože in zmanjša videz gub.
 • Pomoč pri odpravljanju zabuhlosti: Masaža obraza lahko pomaga pri zmanjševanju zabuhlosti obraza, tako da spodbuja drenažo limfnih žlez.
 • Povečanje sprostitve in občutka dobrega počutja: Masaža obraza lahko pomaga sprostiti obrazne mišice in s tem zmanjša občutek stresa ter izboljša splošno počutje.
 • Povečanje absorpcije izdelkov za nego kože: Masaža obraza lahko pomaga pri boljši absorpciji izdelkov za nego kože, saj spodbuja krvni obtok in tako povečuje prekrvavitev kože.

S tem tečajem boste dobili dostop do spletne strani s 4 videii. V prvem videu vas seznanimo s pomembnostjo dobro delujočega limfnega sistema in načinom kako odpremo 6 limfnih točk. V drugem videu spoznate vaje za razteg mišic vratu in ramenskega obroča, saj tudi te vplivajo na videz obraza. V tretjem videu vas naučimo kako raztegniti mišico platizmo, ki ji rečemo tudi mišica mladosti in vpliva na videz vratu. V četrtem videu vas popeljemo čez fascialno masažo obraza.

Tečaj izvaja dr. Veronika Ručigaj. Po izobrazbi je doktorica veterinarske medicine z doktoratom znanosti iz Biomedicine, končuje pa tudi šolanje za kozmetičnega tehnika. Je tudi Certified Skincare Coach pri International Coach Association. Več kot 20 let je delala v farmacevtski industriji, tudi na področju dermatologije, danes pa skupaj z možem deluje v njegovem podjetju, ki se ukvarja s prodajo organske kozmetike. Vsi njeni nasveti temeljijo na lastni izkušnji in znanju, ki ga je pridobila v času študija, predvsem pa s šolanjem v Heaven trening centru (Telford, Velika Britanija), številnih online tečajih ter šolanju na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Celju. 

Ob nakupu tečaja vam dodelimo dostop do vsebine, potrebno je ustvariti registracijo na naši spletni strani, dostop do vsebine pa je časovno neomejen.
Komu je namenjen?
Tečaj fascialne masaže je namenjen povprečno zdravi osebi brez posebnih diagnoz; če jih imate, se posvetujte s svojim zdravnikom, preden začnete z vajami. Samo vi ste odgovorni zase in za svoje zdravje.

Fascialna masaža ni primerna za vas, če:

 • imate odprte rane ali sveže poškodbe na obrazu,
 • imate akutni izbruh ekcema, herpesa, aken ali drugih nalezljivih bolezni kože,
 • ste alergični na masažna olja,
 • ste imeli nedavno kirurški poseg na obrazu in imate sveže zaceljene brazgotine,
 • imate nevrološke motnje kot so epilepsija ali nevromuskularne bolezni,
 • imete hemofilijo ali druge motnje strjevanja krvi,
 • ste noseči, še posebej v prvem trimesečju,
 • imate bolezni srca in ožilja (v tem primeru se posvetujte s svojim zdravnikom).
Vsebina
Z nakupom tečaja dostopate do spletne strani z vsebino in 4 videii.
Uporaba
Fascialno masažo, vaje za odpiranje limfnih točk, razteg vratu in platizme lahko izvajate vsak dan.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Čistilno mleko New Edition
41,10 EUR
Ogled izdelka
Hidrogel iz cveta pomarančevca
33,10 EUR
Ogled izdelka
Kolagen serum
43,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu