0

Online tečaj antiaging masaže

15,00 EUR
S tem tečajem boste spoznali antiaging masažo obraza, ki je izpeljava masažnih tehnik, ki izvirajo iz fascialne masaže obraza in kozmetičnih neg obraza Heaven. Lahko jo izvajamo vsak dan na očiščeni in navlaženi koži. Z masažo spodbudimo krvni obtok, izboljšamo limfno drenažo, sproščamo mišice, spodbudimo nastajanje kolagena, izboljšamo absorpcijo izdelkov za nego kože in še več.

Anti-aging učinek
Poenoti kožni ten
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Čeprav je največje doživetje masaže zagotovo v kozmetičnem salonu ali spa-ju, pogosto nimamo časa za to. S tem namenom sem želela z vami deliti učinkovito antiaging masažo, ki jo lahko izvajate doma in vas bo zagotovo navdušila. S tem tečajem boste spoznali antiaging masažo obraza, ki je izpeljava masažnih tehnik, ki izvirajo iz fascialne masaže obraza in kozmetičnih neg obraza Heaven. Lahko jo izvajamo vsak dan na očiščeni in navlaženi koži. 

Kaj lahko dosežemo z antiaging masažo obraza?

 • Povečanje krvnega obtoka: Masaža spodbuja krvni obtok, kar pomaga pri dovajanju hranilnih snovi in kisika v kožo. To lahko pripomore k izboljšanju tonusa kože in njeni vitalnosti.
 • Izboljšana limfna drenaža: S pravilno izvedeno masažo se lahko poveča limfni pretok, kar pomaga pri odstranjevanju toksinov in odvečne tekočine iz tkiv. To lahko zmanjša oteklost in izboljša videz kože.
 • Spodbujanje proizvodnje kolagena: Določene tehnike masaže lahko spodbudijo proizvodnjo kolagena, ki je ključen protein za ohranjanje čvrstosti in elastičnosti kože. Posledično lahko anti-aging masaža zmanjša videz drobnih linij in gubic.
 • Sprostitev mišic: Masaža lahko pomaga pri sproščanju napetosti v mišicah obraza, kar lahko zmanjša videz povešene kože in prepreči nastanek gubic.
 • Izboljšanje absorpcije izdelkov za nego kože: Masaža lahko pomaga pri boljši absorpciji izdelkov za nego kože, saj spodbuja cirkulacijo in odpira pore. To omogoča, da izdelki prodrejo globlje v kožo in učinkoviteje delujejo.
 • Zmanjšanje stresa: Masaža lahko zmanjša raven stresa in sprosti hormone sreče, kot je endorfin. Manj stresa lahko pripomore k bolj zdravemu in mladostnemu videzu kože.
 • Spodbujanje naravne sijajnosti: Masaža lahko pomaga pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic, kar lahko pripomore k bolj enakomernemu tonu kože in bolj sijočemu videzu.

S tem tečajem boste dobili dostop do spletne strani s 4 videii. V prvem videu vas seznanimo s pomembnostjo dobro delujočega limfnega sistema in načinom kako odpremo 6 limfnih točk. V drugem videu spoznate vaje za razteg mišic vratu in ramenskega obroča, saj tudi te vplivajo na videz obraza. V tretjem videu vas naučimo kako raztegniti mišico platizmo, ki ji rečemo tudi mišica mladosti in vpliva na videz vratu. V četrtem videu vas popeljemo čez antiaging masažo obraza.

Tečaj izvaja dr. Veronika Ručigaj. Po izobrazbi je doktorica veterinarske medicine z doktoratom znanosti iz Biomedicine, končuje pa tudi šolanje za kozmetičnega tehnika. Je tudi Certified Skincare Coach pri International Coach Association. Več kot 20 let je delala v farmacevtski industriji, tudi na področju dermatologije, danes pa skupaj z možem deluje v njegovem podjetju, ki se ukvarja s prodajo organske kozmetike. Vsi njeni nasveti temeljijo na lastni izkušnji in znanju, ki ga je pridobila v času študija, predvsem pa s šolanjem v Heaven trening centru (Telford, Velika Britanija), številnih online tečajih ter šolanju na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Celju. 

Ob nakupu tečaja vam dodelimo dostop do vsebine, potrebno je ustvariti registracijo na naši spletni strani, dostop do vsebine pa je časovno neomejen.
Komu je namenjen
Tečaj antiaging masaže je namenjen povprečno zdravi osebi brez posebnih diagnoz; če jih imate, se posvetujte s svojim zdravnikom, preden začnete z vajami. Samo vi ste odgovorni zase in za svoje zdravje.

Antiaging masaža ni primerna za vas, če:

 • imate odprte rane ali sveže poškodbe na obrazu,
 • imate akutni izbruh ekcema, herpesa, aken ali drugih nalezljivih bolezni kože,
 • ste alergični na masažna olja,
 • ste imeli nedavno kirurški poseg na obrazu in imate sveže zaceljene brazgotine,
 • imate nevrološke motnje kot so epilepsija ali nevromuskularne bolezni,
 • imete hemofilijo ali druge motnje strjevanja krvi,
 • ste noseči, še posebej v prvem trimesečju,
 • imate bolezni srca in ožilja (v tem primeru se posvetujte s svojim zdravnikom).
Vsebina
Z nakupom tečaja dostopate do spletne strani z vsebino in 4 videii.
Uporaba
Antiaging masažo, vaje za odpiranje limfnih točk, razteg vratu in platizme lahko izvajate vsak dan.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Krema za predel okoli oči Formula Bee Eyes
72,90 EUR
Ogled izdelka
Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom
72,90 EUR
Ogled izdelka
Kolagen serum
43,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu