0

Maska s čebeljim strupom Black Bee Venom

278,40 EUR
Ta prepoznaven izdelek je nadgradnja maske Silver Bee Venom. Gre za revolucionarno organsko kremo, ki deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije. ABEETOXIN® danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu, zaradi njegovega spodbujanja obnavljanja kože pa je krema primerna tudi za nečisto, občutljivo, suho in zrelo kožo. Maska Black Bee Venom vsebuje četrtino redkega čebeljega strupa, ki je sicer sestavina maske Gold Bee Venom.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Če želite le en izdelek, ki bo na vaši koži pustil opazne rezultate, potem je to maska Black Bee Venom. Pomaga pri številnih težavah s kožo obenem pa deluje proti staranju. Učinek je kumulativen, zato se z daljšo uporabo stanje kože še izboljšuje. Maska, ki jo lahko uporabljamo tudi kot običajno kremo, je primerna za vse tipe kože: za kožo, ki potrebuje nego proti staranju, nečisto kožo z mozolji, kožo z ekcemom, rdečico, za suho ali od sonca poškodovano kožo. Maska Black Bee Venom vsebuje manjši delež redkega čebeljega strupa (ABEETOXIN®), ki se nahaja tudi v maski Gold Bee Venom. Maska deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije.  Z uporabo maske lahko na obrazu na neinvaziven način dosežete popolnoma naraven in pomlajen videz. V volumnu: 60 ml.
Komu je namenjen
Primerna za vse tipe kože, odlična za zrelo, suho ali poškodovano kožo, kožo z ekcemom ali rdečico.
Sestavine
Deionised Water (Aqua), Welchol 158 (Decyl Oleate), Marshmallow DC Herb Ext (Althea officinalis), Honey Extract, Glyceryl Stearate, Cetiol SB45 Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Silica, Philcohol 1618 (Cetearyl Alcohol), Arutea Ekisu, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lavender Essential Oil (Lavandula angustifolia), Beta-Carotene, Rose Essential Oil (Rosa Damascena).
Uporaba
Nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer. Uporabite jo samostojno kot kremo ali po vrhu vlažilnih krem ali serumov. Lahko jo uporabimo kot masko v debelejši plasti, pustimo delovati 10 minut in zatem speremo oz. pustimo čez noč.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Čistilno mleko New Edition
41,10 EUR
Ogled izdelka
Hidrogel s kamilico za občutljivo kožo
33,10 EUR
Ogled izdelka
Krema Prism Age defiance
54,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu