0

Dream oljni serum

47,80 EUR
Dream serum je lahek, oljni serum s čudovitim vonjem, ki obnavlja in vlaži kožo. Dream oljni serum je odličen za občutljivo kožo, ki jo vrača v ravnovesje. Deluje proti staranju, izboljša videz brazgotin in rdečice ter normalizira pretirano mastno kožo.

Anti-aging učinek
Poenoti kožni ten
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Nasprotno s pogostim mnenjem o oljih; olja ustavijo pretirano produkcijo olja v koži. Oljni serum vzpostavi ravnovesje v koži, jo vlaži in hrani. Vrhunska nega za izboljšanje videza kože, ki se skriva le v kapljici seruma. Dream serum je lahek, oljni serum s čudovitim vonjem, ki obnavlja in vlaži kožo. Dream oljni serum je odličen za občutljivo kožo, ki jo vrača v ravnovesje. Deluje proti staranju, izboljša videz brazgotin in rdečice ter normalizira pretirano mastno kožo. Pomaga tudi pri negi kože z ekcemom (deluje proti bakterijam, ki povzročajo vnetni proces na koži). Če ga uporabimo zvečer nam pomaga, da lažje zaspimo.
Komu je namenjen
Primerno za vse tipe kože, še posebno za občutljivo kožo.
Sestavine
Lavandula angustifolia L, Calendula officinalis, Olea europaea L, Vitis vinifera L, Daucus carota L, Alpha-tocopherol, Pelargonium odorantissimum, Jasminum Officinale.
Uporaba
Nanesite samostojno na očiščeno kožo ali dodajte 1-2 kapljici v kremo.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Čistilno mleko New Edition
41,10 EUR
Ogled izdelka
Krema Divine
51,90 EUR
Ogled izdelka
Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom
72,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu