0

Kolagen šampon

25,00 EUR

Neverjetni učinki, ki jih ima lahko kolagen na našo kožo, so dobro dokumentirani. Toda ali ste vedeli, da je odličen tudi za lase? S šamponom s kolagenom boste odstranili odmrle kožne celice, ki blokirajo lasne mešičke in preprečujejo rast novih las. Šampon bo povečal moč obstoječih las, preprečil lomljenje in spodbudil rast novih las.Neguje in ojača lase
Deli
Opis izdelka
Neverjetni učinki, ki jih ima lahko kolagen na našo kožo, so dobro dokumentirani. Toda ali ste vedeli, da je odličen tudi za lase? S šamponom s kolagenom boste odstranili odmrle kožne celice, ki blokirajo lasne mešičke in preprečujejo rast novih las. Šampon bo povečal moč obstoječih las, preprečil lomljenje in spodbudil rast novih las. Uporabite ga v kombinaciji z balzamom s kolagenom. V volumnu: 250 ml.
Komu je namenjen

Naš novi šampon s kolagenom je bil ustvarjen za krepitev zdravja vaših las. Z vsakodnevno uporabo v kombinaciji z našim kolagenskim balzamom lahko pomaga zmanjšati izpadanje las in zgostiti lase ter izboljšati elastičnost kože na lasišču. Primeren za vse tipe las.

Sestavine
Deionised Water, Sodium Laureth Sulphate, Glycol Cetearate, Cocamidopropyl Betaine Sea Salt fine, 115808/Sodium Chloride, Cocamide DEA/Comperland SD CDEAG Phenoxyethanol 3 (2-Ethylhexyloxy), Propane- 1, 2-Diol, Rosemary Essential Oil/Rosmarinus Officinalis Citric Acid 50:50, Copper Chlorophyllin-Food Grade, Peppermint Essential Oil/Mentha Piperita Oil, Lemongrass/Cymbopogon Flexuosus Marine Collagen, Allergens; Seafood/Crustaceans.
Uporaba

Uporabite ga kot vsak običajni šampon, nanesite na lase in lasišče, spenite, temeljito sperete s toplo vodo. Postopek ponovite in umivanje zaključite z nanosom kolagenskega balzama za lase.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Kolagen
86,90 EUR
Ogled izdelka
Kolagen serum
43,90 EUR
Ogled izdelka
Kolagen balzam
25,00 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu