0

Komplet izdelkov Bee Sting Facial kit

280,00 EUR
Ugodna ponudba najbolj iskanih izdelkov Heaven, ki se uporabljajo tudi pri naši negi Bee sting facial! Odličen paket za katerikoli tip kože, še posebno za kožo, ki potrebuje intenzivno nego proti staranju, kožo s pigmentacijami, suho ali občutljivo kožo.

Anti-aging učinek
Izboljša vlažnost kože
Izboljša čvrstost in elastičnost kože
Deli
Opis izdelka
Ugodna ponudba najbolj iskanih izdelkov Heaven, ki se uporabljajo tudi pri naši negi Bee sting facial! Odličen paket za katerikoli tip kože, še posebno za kožo, ki potrebuje intenzivno nego proti staranju, kožo s pigmentacijami, suho ali občutljivo kožo. Paket vsebuje masko s čebeljim strupom Silver Bee Venom (30 ml), kremo Divine (15 ml), kremo Age defiance (15 ml), piling Bee Polish (30 ml), čistilno mleko New Edition (30 ml), hidrogel iz cveta pomarančevca (30 ml), SOS oljni serum (30 ml) in kremo za predel okoli oči Formula Bee (5 ml). Izdelki so na voljo v lepi torbici. S kompletom prihranimo 135 EUR v primerjavi, kot če bi izdelke kupovali posamično.
Komu je namenjen
Komplet primeren za katerikoli tip kože.
Sestavine
Sestavine so opisane pod opisom posameznega izdelka na tej spletni strani.
Uporaba
Masko uporabimo kot kremo (samostojno ali po vrhu vlažilne kreme), kremo Divine ali Age defiance nanesemo na očiščeno kožo, čistilno mleko uporabimo za čiščenje kože (nanesemo, speremo z vodo), hidrogel uporabimo po čiščenju s čistilnim mlekom, namesto tonika. SOS oljni serum oporabito pod kremo ali kapljico dodamo v kremo. Piling Bee Polish uporabimo 1-4x tedensko, nanesemo na kožo in speremo.

Koža vam bo hvaležna, če boste izdelek kombinirali z:Kolagen
86,90 EUR
Ogled izdelka
Krema za roke, nohte & obraz Vanilla Pod
34,10 EUR
Ogled izdelka
Razpršilo s kolagenom za obraz in telo
94,90 EUR
Ogled izdelka
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu