0

VEGANSKA LINIJA IZDELKOV-SKRIVNOST JE V STRUPU KOPRIVE!

„Že pred leti je bila moja želja, da bi odkrila kako ustvariti izdelke, ki bi bili osnovani samo na rastlinskih sestavinah in bi dejansko delovali. Do sedaj poznana veganska kozmetika ni poznala sestavine, ki bi bila zelo učinkovita proti staranju. Veste kaj? Jaz sem jo našla!“
Deborah MitchellVeč let je Deborah raziskovala sestavine, ki bi imele podobne anti-aging lastnosti kot njen ABEETOXIN® (čebelji strup) in bi bile primerne za vegane, torej ne bi vsebovale sestavin, ki izvirajo iz živali. Tradicionalni veganski kozmetični izdelki so redko učinkoviti tudi proti staranju, vendar pa je NETTATOXIN® (strup koprive) zelo učinkovit, saj obnavlja in učvrsti kožo. Izdelki z NETTATOXIN®-om delujejo podobno kot, če bi se spekli s koprivo, le da so v izdelkih v zelo majhnih količinah. Tako ob nanosu izdelkov z NETTATOXIN®-om ne pride do bolečine in rdečice, vendar se v koži vseeno spodbudijo lastni mehanizmi z namenom obnavljanja in učvrstitve kože. Manuka med, ki je dodan maski s čebeljim strupom, smo v veganskih izdelkih zamenjali z javorjevim sirupom, čebelji strup pa s strupom koprive ter tako dobili zelo učinkovito kombinacijo sestavin, ki delujejo proti staranju.


Spoznajte nebeško vegansko kolekcijo


Gre za enega najbolj učinkovitih izdelkov v boju proti staranju kože, ki temelji izključno na rastlinskih sestavinah, od katerih je najbolj potenten NETTATOXIN® (strup koprive). Strup koprive dodan kremi spodbudi v koži lastne popravljalne mehanizme in s tem pomaga pri odpravljanju težav z mozolji in rdečico, koža pa je bolj črvsta in sijoča. Z redno uporabo lahko izboljšamo stanje kože, linije in gube postanejo manj opazne. Uporabimo zjutraj/zvečer na obrazu in vratu.


Predstavljajte si kakšna je koža, ko se urežete…in ko se zaceli je tam bolj čvrsta in izgleda nova. Ko nanesete NETTATOXIN® na občutljivi predel okoli oči, se sprožijo mehanizmi obnavljanja. Če uporabljate kremo dnevno lahko s tem odpravite temne madeže in drobne gubice. Uporabimo jo zjutraj/zvečer na predelu okoli oči, lahko nanesemo tudi na veke in ustnice.


V steblu in listih koprive poleg strupa najdemo še druge koristne sestavine, ki smo jih dodali serumu: vitamine A, C in K, kalcij, magnezij, železo, fosfor in natrij. Vse te sestavine so zelo koristne za kožo. Serum ni narejen na oljni osnovi, zato ne deluje mastno. Učinek opazite zelo hitro, koža postane mehkejša, izboljša se ten kože, koža je bolj sijoča. Nanesemo ga neposredno na kožo ali kapljico dodamo kremi.


Ta močan piling proti staranju je zasnovan tako, da odstrani odmrle celice in očisti pore, izboljša teksturo, s tem pa je koža videti bolj sijoča in bolj zdrava. S pametno mešanico sestavin fitoterapije, vključno z listi koprive, ameriškim slamnikom in javorjevim sokom, pomaga ublažiti drobne gubice, zmanjšati pigmentacijo in izvleči toksine, ne da bi pri tem poškodovali zunanjo plast kože. Nanesemo na očiščeno, suho kožo obraza in vratu, ob tem pa lahko čutimo zbadanje, temeljito speremo in osušimo kožo. Na začetku pustimo na koži kratek čas, potem postopoma podaljšujemo čas uporabe.


Ni vam treba skrbeti, če imate občutljivo kožo ... Deborah je izumila kremo Dock! Ta revolucionarna rešiteljica kože hitro pomirja draženje, izenači tonus in pomaga pri zmanjševanju preobčutljivosti, pri čemer uporablja sestavine, ki jih je podarila narava. V kremi najdete sestavine iz listov navadne kislice in vitamin E, ki je naravni antioksidant. Z izkoriščanjem moči lastnih interferonov - beljakovin, ki jih proizvajajo različne celice - ta inovativna krema krepi kožo od znotraj navzven, pomirja in zmanjšuje oteklost in razdraženost.


Tudi pri embalaži se trdimo ohranjati naravo. Izdelki so v embalaži, ki se lahko reciklira: stekleni lončki in pokrovčki iz bambusa. Bambus je sicer simbol moči, prilagodljivosti in je najbolj obnovljiv material, kar ga poznamo. Zraste kar en meter na dan, absorbira 5x več CO2 in proizvede 35% več kisika kot drevesa.
Nazaj na seznam člankov
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu