0

VABLJENI NA BOŽIČNI POP UP!

Najlepši čas v letu je spet tu, ko mestna središča zažarijo v bleščečih lučkah, vonj po cimetu in kuhanem vinu pa napolni zrak. Božični sejmi, ti pravljični trgi, so kot čarobni portali, ki nas popeljejo v pristno božično vzdušje.

Vsako leto se mesta po celem svetu odenejo v pravljično okrasje, med katerim se razprostrejo stojnice polne ročno izdelanih spominčkov, dišečih dobrot in unikatnih daril.

Ne gre le za nakupovanje in okušanje raznovrstnih dobrot, temveč za doživetje pristne božične tradicije, ki združuje ljudi in ustvarja nepozabne trenutke veselja.
Tudi kozmetika Heaven sodeluje na enem takem čarobnem božičnem sejmu - vabljeni, da se nam pridružite na raziskovanju Božičnega Pop Up-a v hotelu Grand Koper!

Med 15. in 21. decembrom bomo v sodelovanju s Pentlja Concept Store organizirali božični sejem s samimi čudovitimi stvarmi. Najbolj priljubljene izdelke kozmetike Heaven boste lahko nakupovali z 10% popustom.

Poleg prekrasnih oblačil iz Pentlja Concept Store bodo na sejmu sodelovali tudi: Merit Showroom, Založba Vida, Kraš Slovenija, Chandon, Estetical by Amadej Lah, Mimossa naravna kozmetika in revija Grazia.


Nazaj na seznam člankov
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu