0

ODZIVI UDELEŽENK PO DELAVNICAH HEAVEN SPA...DOMA

Se še odločaš za obisk delavnice HEAVEN SPA...doma? Preberi odzive udeleženk prvih delavnic in se nam pridruži!

"Moja izkušnja iz Heaven delavnice je odlična. Čas na delavnici je bil posvečen samo meni in negi moje kože. Poleg tega, da sem osvežila nekaj nasvetov za uporabo kozmetike Heaven sem pridobila tudi nova znanja predvsem glede uporabe guashe in spodbujanja mojega limfnega pretoka, ki pravtako vpliva na elastičnost moje kože,


Celoten dogodek je bil strokovno izpeljan in pravtako ni manjkalo dobre družbe in super pogostitve! 
Vsekakor priporočam, da sebi ali svojim dragim privoščite enkratno Heaven izkušnjo!"


Monika



"Veronika živjo! 
Rada bi se ti samo zahvalila za super odvodeno delavnico včeraj, Heaven Spa...doma!


Ko že misliš, da vse veš, pa je super, da te kdo malo spomni in dodatno poduči. 
Samomasaža obraza, razgibavanje, prijetna družba in pogostitev, pa je pripomoglo k odličnemu počutju. 

Upam, da bo kmalu organizirana še kakšna od preostalih delavnic, ki si jih napovedala. Pozdravček!"


Lina



"Delavnica je bila v vseh ozirih čisti presežek mojih pričakovanj in jaz sem bila res navdušena nad vsem, kar sem izvedela, doživela, občutila.

Ko teorijo preslikaš v prakso in vse skupaj sprobaš na svoji koži, dobi čisto drugo dimenzijo. Priporočam!"

Špela


"Draga Veronika!


Prvič sem bila na takšni delavnici in sem bila navdušena. Bilo je zelo zanimivo, strokovno vodeno in sproščeno.

Veliko novega sem se naučila s prikazom Guasha masaže, ki res čudežno vpliva na tonus kože.

Hvala tudi za odlično pogostitev in vzorčke prestižnih izdelkov.


Se veselim naslednih delavnic. 
Hvala za super izkušnjo, ki jo priporočam vsaki."

 
Nadja



"Delavnica je bila odlična. Veronika je s svojo karizmo in profesionalnim pristopom, na zanimiv način predstavila kozmetiko Heaven.

Še posebej mi je bila všeč Gua sha masaža in sproščeno druženje po delavnici. Velikokrat pozabimo nase, zato so takšne delavice še posebej dobrodošel opomnik, da si moramo nujno vzeti čas zase in za svoje telo.

Priporočam!"

Ana


"Nad delavnico sem bila zelo navdušena. Bilo je zelo prijetno in sproščujoče.

Dobila sem nova znanja in odlične nasvete za nego kože. Ta masaža me je navdušila. Po njej sem se odlično počutila.

Vse pohvale za odlično in strokovno izpeljano delavnico. Pa še za naše trebuščke sta super poskrbela. Hvala vama za vse."

Urška

"Super delavnica! Zanimiva predstavitev rutine nege obraza z vrhunskimi Heaven izdelki, katere redno uporabljam že nekaj let in ki jo lahko brez težav preneseš v svoj vsakdan.

Predvsem me je navdušila kombinacija predstavitve, ki ni bazirala zgolj na uporabi kozmetičnih izdelkov, temveč na raznih tehnikah spodbujanja naravnih obnovitvenih procesov kože.

Sicer pa odlična priložnost, da s prijateljicami preživiš sproščen večer v odlični družbi ter ob pogostitvi izbranih prigrizkov in pijač."

Ema

"Draga Veronika! Lep hvala, delavnica Heaven Spa doma je zagotovo izpolnila moja pričakovanja, saj si z nami delila svoje znanje, izkušnje in celoten dogodek izpeljala zelo strokovno ob dobri družbi in super pogostitvi. Všeč mi je, ker si nas naučila, kako lahko z znanjem samomasaže, pravilnim postopanjem spodbujanja limfnega pretoka in seveda pravimi izdelki naredimo nekaj lepega zase prav vsak dan! Zelo priporočam!"

Jasmina

"Delavnica o organski kozmetiki Heaven je bila zelo poučna in sproščujoča. Predavateljica je odlično predstavila teme, kot so nega kože, kolagen, masažna rutina, led light therapy in kako si lahko naredimo mini spa kar doma. Naučila sem se veliko koristnih informacij, kar je res super! Zelo priporočam!"

Tanja

"Hojla...evo vtis iz delavnice. Včerajšnja delavnica mi je bila zelo všeč, top izkušnja...super razvajanje v ženski družbi, pravi balzam za dušo...in spoznavanje z različnimi kozmetičnimi izdelki, metodami, kako lahko sama poskrbim za nego obraza kar doma z vrhunsko kozmetiko Heaven...ja pravi Heaven spa sem imela. Moja koža je danes sveža, nahranjena, sijoča. Hvala vama za to čudovito izkušnjo, čudovito druženje z razvajanjem. Vsekakor priporočam vsem ženskam, da se odločijo pocrkljati z nego pri Veroniki in Blažu. Vsak na svojem "področju" zelo lepo poskrbita za nas, da se odlično počutimo in imamo lepo. Hvala!"

Berny

"Udeležba na delavnici HEAVEN SPA...doma je bila super odločitev. Karizmatična in strokovna voditeljica Veronika nam je na sproščen način predstavila pomen kolagena za zdrav videz kože. Skupna izvedba nege kože s prestižnimi izdelki Heaven, je bila po napornem dnevu pravi balzam. Prav tako izvedba vaj za odpiranje limfnih točk, razteg vratu in antiaging masaža obraza...Veronika In Blaž sta dokazala, da sta perfekcionista, saj sta s skrbjo za vsak najmanjši detajl pričarala sproščujoč in prijeten ambient. Tudi pogostitv je bila prava poslastica za brbončice in oči. Delavnico priporočam vsakomur, ki zna ceniti dobro izkoriščen čas v prijetni družbi in želi pridobiti ali obnoviti znanja o negi kože in skrbi za dobro počutje. Na koncu ni zmanjkalo niti časa za individualni pogovor in svetovanje."

Alenka

"Delavnica je bila odlična priložnost, da sem dopolnila svoje znanje o negi kože obraza. Omogočila je praktičen preizkus različnih izdelkov in hkrati vključevala dragocene nasvete kot so skrb za zunanji videz in splošno dobro počutje."

Saša

"Veronika in Blaž sta super organizirala in pripravila dogodek. Heaven delavnica, kjer smo raziskovali pomembnost kolagena, led terapije in masaže obraza za domačo uporabo, je bila izjemna. Toplo priporočam vsem, saj je bila izvedena s strokovnim pristopom, kjer izveš marsikatero zanimivost o delovanju in sestavi kože. Top!"

Tina


Če bi se nam pridružila na delavnici, poglej razpisane termine tukaj.


Privošči si čas zase in zasij!



Nazaj na seznam člankov
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu