0

OB ZAKLJUČKU LETA 2023

Kako hitro bo minilo leto 2023!

To je bilo leto, polno bleščečih trenutkov, novih izdelkov in nežnih ritualov, ki smo jih skupaj odkrivali.

Ustvarjali smo trenutke, ki so navdihovali in razvajali našo kožo. Spodaj smo izbrali nekaj naših najlepših dogodkov leta 2023…

V začetku leta smo napisali e-knjigo o lepotnih trikih in nasvetih za ohranjanje lepe, mladostne kože.

V e-knjigi izveš katere so tiste organske sestavine, ki delujejo in ki ne smejo manjkati v tvojih izdelkih.

Razkrili smo tudi zakaj je dobro svojo kožo negovati z naravno, organsko kozmetiko. Veš, da letno naša koža resorbira kar 2 kg snovi iz kozmetičnih produktov?

V knjigi izveš kaj pomeni dati kremo v sendvič in kako naj si sledijo izdelki za nego kože. Prav tako v knjigi najdeš priporočilo za izdelke glede na tvoj tip kože.

Knjiga je še vedno brezplačno na voljo vsem! Dobiš jo tukaj.


Marca smo bili na uradni otvoritvi nove tovarne in trening centra kozmetike Heaven. Tovarno je svečano otvorila angleška kraljica Camilla, ki sva jo tudi midva osebno spoznala.

V tovarni vse izdelke delajo sami in sproti, zato so ti vedno sveži in kakovostni, ko pridejo do tebe.

Posebaj lep je prostor za druženje v tovarni, kjer prirejajo manjše dogodke in srečanja. 

Za vse kozmetičarke, ki se želijo naučiti novih tehnik in neg je v tovarni tudi trening center.

Če te zanima v katerih salonih po Sloveniji lahko doživiš nege Heaven si to poglej tukaj.


V maju je lastnica in ustvarjalka kozmetike Heaven-Deborah Mitchell prejela posebno priznanje od angleške kraljeve družine, kar je posebna čast in zahvala.

Pogosto lahko v medijih zaslediš povezovanje Deborah Mitchell in angleške kraljeve družine. Deborah je ob tem zelo skrivnostna in ne govori veliko o svojih znanih strankah.

Če te zanima več o njej, čebeljem strupu in ali ta res deluje si poglej nadaljevanko (Un)Well na Netflixu, kjer v posebnem delu Bee Venom Therapy izveš veliko zanimivega.Junija nas je v Sloveniji obiskala Deborah Mitchell!

Na posebnem promocijskem dogodku smo predstavili nove izdelke s kolagenom in vegansko kolekcijo s strupom koprive.

Deborah je zelo karizmatična osebnost, obenem pa ve ogromno o učinkovinah in kozmetiki, zato jo je vedno zanimivo poslušati. Na dogodek so bili povabljeni kozmetični saloni s katerimi sodelujemo, obljubljamo pa, da na naslednji dogodek povabimo tudi tebe.


Decembra smo bili na Božičnem Pop Upu v hotelu Grand Koper! Božični sejem je bil organiziran še z drugimi razstavljalci: Pentlja Concept Store, Merit Showroom, Založba Vida, Kraš Slovenija, Chandon, Estetical by Amadej Lah, Mimossa naravna kozmetika in revija Grazia.

Veliko ste spraševali po novem masažnem pripomočku TERAHERTZ GUA SHA in se navduševali nad izbranimi antiaging izdelki Heaven.


Kaj pripravljamo v 2024?

Prihajajo delavnice Heaven Spa…doma, na katerih boš lahko izvedel/a več o pravilni negi kože, se naučil/a masažnih tehnik, preizkušal/a nove lepotne pripomočke in se preprosto imel/a fajn v dobri družbi.

Koncept delavnic temelji na tem, da si bo vsaka udeleženka/udeleženec lahko pričaral s pravimi izdelki in novim znanjem svoj spa-doma. Več o delavnicah si poglej tukaj.Ne pozabi, da lahko do konca decembra nakupuješ kozmetiko Heaven z 10% popustom v kozmetičnih salonih in na spletni strani www.heavenskincare.si (koda popusta POPUSTHEAVEN10).

Želimo ti prelepe praznike in nebeško dobro leto 2024!
Nazaj na seznam člankov
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu