0

NOVE KOLAGENSKE KAPLJICE IN RAZPRŠILO HEAVEN

Kolagen najdemo v izobilju v mladi koži; to je tisto, kar koži daje elastičnost in čvrstost. S staranjem se količina kolagena v koži zmanjšuje – do 50. leta ga izgubimo kar tretjino, kar lahko vodi do pojava suhe kože, pustega tena in znakov staranja.
Kolagenske kapljice Heaven pomagajo povrniti izgubljeni kolagen...in še več. Našim kolagenskim kapljicam smo dodali tudi hialuronsko kislino, ki pomaga vzdrževati ustrezno raven vlage v koži. Raziskave kažejo, da lahko hialuronska kislina, če jo jemljemo dosledno kot prehranski dodatek, zmanjša videz drobnih gubic, popravi poškodbe kože zaradi sončenja in celo ojača nohte. Pozitivne učinke na kožo dajejo tudi vitamin C, glukozamin in magnezij, ki smo jih dodali med sestavine. Uporaba je preprosta – kapljice dodajte v pijačo, hrano ali neposredno v usta. S kapljicami lahko tudi obogatite izdelke za nego kože ali jih nanesete neposredno na kožo.


Nad uspehom kolagenskih kapljic, ki smo jih nedavno dali na trg tudi v Sloveniji, smo navdušeni. Kozmetika Heaven je zanje nedavno prejela nagrado Natural Health Beauty Awards 2022. Kapljice so bile nagrajene v kategoriji najboljših britanskih izdelkov. Sodnica Janey Lee Grace je ob podelitvi nagrade dejala: »Želela sem najti kolagen, ki bi ga lahko dodali hrani ali negi kože. Kolagenske kapljice Heaven imajo visoko vsebnost morskega kolagena in hialuronske kisline. So prijetnega okusa, kar večina kolagenskih dodatkov nima.”


V svoji inovativnosti je Deborah Mitchell šla še korak dlje in razvila razpršilo s kolagenom. Gre za izdelek za učvrstitev kože, izboljšanje tena in razpršilo za utrjevanje ličil - vse v enem. S svojim osvežilnim vonjem po citrusih izboljša razpoloženje in vrača energijo. Sestavine v razpršilu najdemo že v naših kolagenskih kapljicah, dodali smo še esencialna olja nerolija in pomaranče ter olja grozdnih pečk. Takoj, ko popršimo meglico po koži občutimo zategovanje in učvrstitev. Esencialno olje nerolija je znano po svojih antibakterijskih in antioksidativnih lastnostih ter tako pomaga pri izbruhih mozoljev, uravnava nivo olja v koži in pomirja rdečico.

Popršite po koži in opazujte, kako vaša polt zasije!Nazaj na seznam člankov
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu