0

NAGRADA KRALJEVE DRUŽINE ZA HEAVEN IN DEBORAH MITCHELL

Lastnica in ustvarjalka kozmetike Heaven - Deborah Mitchell je bila med redkimi izbranci, ki so bili prejšnji mesec nagrajeni za svoj prispevek h kronanju, svojo medaljo pa je prejela od kraljice Camille na dogodku v Buckinghamski palači.

Tradicija kronskih medalj je stara stoletja in sega v leto 1603 in vladavino kralja Jamesa I.

Čestitamo Deborah, ki je zagotovila, da je kozmetika Heaven zdaj pomemben del angleške zgodovine!


“Čeprav nisem ena tistih, ki bi delila skrivnosti svojih strank, so o moji povezavi z angleško kraljevo družino veliko poročali,” pojasnjuje Deborah, “in ta zelo posebna čast deluje kot zahvala."

"To je nekaj, na kar sem ponosna, da sem prejela – ne samo zame, ampak za vso mojo Heaven ekipo, ki je tako trdo delala, da je znamko kozmetike, ki je nastala v moji kuhinji, spremenila v svetovni uspeh, kakršen je danes.”

Lepotna gurujka iz osrčja Anglije je pred skoraj 30 leti začela ustvarjati kozmetiko Heaven, mešala je svoje formulacije in ustvarila zdaj že svetovno znane izdelke s čebeljim strupom. Danes svoje dejavnosti nadaljuje le nekaj kilometrov stran v svoji novi tovarni in trening akademiji v Telfordu.

Kateri so "kraljevi" izdelki?

1. Maske s čebeljim strupom 

Poglejte v kakšno znano revijo in našli boste povezavo med Deborah in njenimi znanimi strankami ter kraljevo družino.

Maske s čebeljim strupom so naši najbolj prepoznavni izdelki. Gre za
revolucionarne organske kreme, ki delujejo na obrazne mišice tako, da jih dvignejo, napnejo in učvrstijo, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije. 

Čebelji strup-ABEETOXIN® danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu, zaradi njegovega spodbujanja obnavljanja kože pa so maske primerne tudi za nečisto, občutljivo, suho in zrelo kožo. Maske ki jih lahko uporabimo tudi kot običajne kreme, pomirijo razdraženo kožo zaradi mozoljev, aken, rdečice, ekcema, rosacee ali od sonca poškodovano kožo. Koži pomagajo pri obnavljanju, obenem delujejo proti staranju. Učinek je kumulativen, zato se z daljšo uporabo stanje kože še izboljšuje.

Ste vedeli, da je maska Silver osnovna jakost, Black srednja jakost, maska Gold pa najmočnejša v boju proti staranju?


2. Kolagenske kapljice

Kapljice so polne hidroliziranega morskega kolagena, hialuronske kisline, glukozamina, vitamina C in magnezija. Uporabite jih, da navlažite in napnete svojo kožo, okrepite lase in nohte ter se napolnite z energijo. Nekaj kapljic dodajte tudi v kremo ali nanesite neposredno na mozolj ali gube.

Ste vedeli, da lahko kapljice naprej preizkusite ter naročite stekleničko za en mesec? Prepričani smo, da vas bo okus kapljic prijetno presenetil, sploh če ne marate neokusnih kolagenskih pripravkov v prahu in sirupih.

Kolagenski kolekciji smo dodali tudi razpršilo s kolagenom, serum s kolagenom ter šampon in balzam s kolagenom - da boste zasijali od znotraj navzven!

3. Veganska kozmetika


Tradicionalni veganski kozmetični izdelki so redko učinkoviti tudi proti staranju, vendar pa je NETTATOXIN® (strup koprive) zelo učinkovit, saj obnavlja in učvrsti kožo. 

NETTATOXIN® je patentirana učinkovina, ki jo pridobivamo iz navadne angleške koprive. Izdelki z NETTATOXIN®-om delujejo podobno kot, če bi se spekli s koprivo, le da so v izdelkih v zelo majhnih količinah. Tako ob nanosu izdelkov z NETTATOXIN®-om ne pride do bolečine in rdečice, vendar se v koži vseeno spodbudijo lastni mehanizmi z namenom obnavljanja in učvrstitve kože. Z redno uporabo izdelkov lahko izboljšamo stanje kože, linije in gube postanejo manj opazne. Poznate že piling in serum s strupom koprive

Nazaj na seznam člankov
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu