0

MAMA JE ENA SAMA! PODARI JI KAJ LEPEGA...

MAMA JE ENA SAMA,
PRVA RADOST JE MAMA,
PRVI SPEV NINA-NANA,
PRVA BESEDA: MAMA!
(T. Pavček)

“Kot mama vem, kako lepo je, če se kdo spomni na tvoj dan. Predlagam da svoji mami pokažete, kako zelo cenite vse, kar vam daje in ji podarite kak čudovit izdelek za nego kože.” Deborah Mitchell

Vsaka mama bo vesela kakršnekoli pozornosti na materinski dan, ki ga praznujemo 25. marca vsako leto. Lahko je to otroški izdelek, mogoče verižica iz mavca, ki so ga izdelale otroške roke... Ko smo starejši mami ponavadi kaj kupimo-rože so vedno dobra izbira. Mogoče za spremembno razmislite o darilu, ki bo za vašo mamo bolj koristno, s še več pozornosti?
Izbrali smo nekaj "sladkorčkov" za kožo in boljše počutje, ki bi jih bila vesela vsaka mama:

Gre za milo in kremo za roke, ki vključujeta edinstveno mešanico esencialnih olj in čaja, ki je povezana v čudovit vonj. Odlična kombinacija dveh izdelkov za nego rok, ki bo občudovana v vsaki kopalnici.


Ta inovativni izum zajema najboljše lastnosti narave, da pomaga nevtralizirati negativen vpliv, ki ga ima lahko onesnaženo okolje na naše telo, spodbuja zdravo ravnovesje in nam naravno omogoča boljše počutje. Kapljice Alpine pomagajo razstrupiti telo in povečajo resorbcijo vitaminov. Najprej boste izkusili samo dober okus v ustih, v naslednjih nekaj dneh bo tudi vaš sistem začel čutiti neverjetne prednosti – od sijoče kože in izboljšane pigmentacije do lajšanja bolečin zaradi oteklih sklepov.*

*Dokazi lastnega prezkušanja (izven kontroliranih kliničnih raziskav) na več kot 100 ljudeh v dveh letih.Krema Love Your Skin je nova vrsta nege kože, ki koži doda vlago, poveča vitalni elastin in ohrani čvrstost. Odkrili boste, da naši najnovejši izdelki proti staranju začnejo delovati že po enem nanosu in pomagajo koži, da je videti bolj sijoča iz dneva v dan. Krema je dovolj nežna, da jo lahko uporabite tudi na ustnicah in vekah ter tako prispeva k manj opaznim gubicam na tem področju. Številne stranke uporabljajo kremo Love Your Skin tudi v tandemu s polnili in injekcijskimi sredstvi, saj gradi vezi kože za zdrav in sijoč videz. 


Oglejte si tudi video, kjer Deborah in njena hčerka Ella delita simpatične podrobnosti njunega odnosa:

Nazaj na seznam člankov
Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več. V redu